• امروز : شنبه - ۲۰ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 8 February - 2025

آشنایی با غذاهای عربی در دبی

  • ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۴۷
آشنایی با غذاهای عربی در دبی

غذاهای عربی از مراکش و مصر تا دبی و دیگر جوامع عرب گسترش یافته‌اند. در طول تاریخ، رایحه‌های غنی غذاهای عربی با فرهنگ‌های جدید ترکیب شده‌اند. به طور سنتی، یک وعده غذایی عربی شامل خوراکی‌های متعددی است که همه با هم روی میز سرو می‌شوند و با دسر و قهوه به پایان می‌رسند. این سنت در اطراف عربستان سعودی و یمن آغاز شد و سپس به کل منطقه عرب گسترش یافت.

در رستوران‌های دبی نیز انواع غذاهای عربی سرو می‌شوند. یکی از جاهایی که می‌توان خوشمزه‌ترین غذاهای عربی را امتحان کرد، رستوران هتل آوانی دیره دبی است.

ویژگی‌های غذاهای عربی

مهم‌ترین ویژگی غذاهای عربی قطعا طعم‌ها و عطرهای مختلف، ادویه‌ها و اسانس گل‌ها است. زردچوبه، زیره، گشنیز، زنجبیل و دارچین به طور گسترده در بسیاری از غذاها استفاده می‌شوند. علاوه بر غذاهای بسیار تند، طعم ترش نیز معمول است. سماق، لیمو، شربت انار، آلبالو و آلو از طعم‌های خاص در غذاهای عربی به حساب می‌آیند. در دبی به راحتی می‌توان به غذاهای عربی دسترسی داشت. در اغلب هتل‌ها مانند هتل آوانی دیره دبی برترین غذاهای عربی سرو می‌شوند.

مانند هر جای دیگر دنیا، غذاهای دریایی تازه نیز اهمیت زیادی در کشورهای عربی دارد. دلیل این امر، نزدیکی این کشورها به دریا است. در کشورهای عربی شمال آفریقا غذاهایی مانند گوشت و کله پاچه شتر، گوسفند، بره، مرغ، بز، گاو و شکارهایی مانند خرگوش جایگاه ویژه‌ای دارند. برای طبخ این غذاها از فنون متنوع آشپزی مانند خورش پختن، تنوری کردن و … استفاده می‌شود. با این حال، رایج ترین روش پخت، برشته کردن (کباب کردن) است.

غذاهای عربی با تکنیک‌های آشپزی و غذاهای خاص خود، به ویژه شاورما، اثر خود را بر فرهنگ غذاهای خیابانی در سراسر جهان بر جای گذاشته‌اند. حال به سراغ معرفی برخی از معروف‌ترین غذاهای عربی در دبی می‌رویم.

مجبوس

یکی از معروفترین غذاهای عربی، مجبوس است. این غذا با بهارات (نوعی ادویه) و بره یا ماهی تهیه می‌شود و همراه با برنج سرو می‌شود. مجوس به طور سنتی در وسط میزی قرار می‌گیرد و تمام خانواده دور آن جمع می‌شوند و تنها با دست راست می‌خورند. غذایی به همین نام در غذاهای کویتی با برنج باسماتی و مرغ یا گوشت گوسفند تهیه می‌شود.

اشمه زعفران

این غذا جزء محبوب‌ترین غذاها در امارات و دبی است. اشمه زعفران با برنج زعفرانی تهیه می‌شود و به عنوان بستر بسیاری از غذاهای گوشتی سرو می‌شود. این غذای برنجی با لحموراق – یک غذای بره با سبزیجات – هماهنگی بسیار خوبی دارد. حتما باید این دو غذا را با هم امتحان کنید تا یک تجربه غذاخوری اصیل در امارات داشته باشید.

محمر

محمر، این غذای معروف برنج شیرین عربی را می‌توان با استفاده از مواد زیادی طعم‌دار کرد. اگرچه به طور سنتی با ملاس خرما شیرین می‌شود، امروزه از شکر یا عسل کاراملی نیز استفاده می‌کنند. رنگ متمایز زرد طلایی آن که به کمک زعفران ایجاد می‌شود، بارزترین ویژگی این غذا است.

برنج را گاهی سرخ می‌کنند تا یک طرف آن طلایی شود و طعمی منحصربه‌فرد و لذیذ بگیرد. برنج یکی از مواد ضروری غذاهای عربی است و به طرق گوناگون در غذاهای مختلف، گاهی به عنوان پلو، گاهی به عنوان سوپ، گاهی به عنوان فرنی و گاهی به عنوان دلمه استفاده می‌شود.

وراک عناب (برگ انگور شکم پر)، کوسا مهشی (کدو پر شده) و بازال ماهشی (پیاز شکم پر) محبوب‌ترین انواع دلمه در غذاهای عربی هستند. دلمه‌ها که مخصوصا برای افطارها و به ویژه در ماه رمضان تهیه می‌شوند، در غذاهای عربی شهرت فراوانی دارند.

مغمور

مغمور یک غذای گیاهی و خاستگاه آن لبنان است. این غذا یک خورش بادمجان کلاسیک است. چیزی که آن را متفاوت می‌کند، نخود است؛ یکی دیگر از موارد مورد علاقه جهان عرب و به ویژه لبنانی‌ها. مغمور با مقدار زیادی سس گوجه‌فرنگی تند، نعناع خشک، پاپریکا به همراه پیاز و سیر تهیه می‌شود. این یک غذای فوق‌العاده خوشمزه و پرطرفدار است.

متافیه

متافیه یک غذای یمنی از فیله ماهی است که ابتدا دو طرف آن سرخ و سپس در سس گوجه‌فرنگی پخته می‌شود. شنبلیله، گشنیز و زیره از ادویه‌های متمایز این غذا هستند. اگرچه غذاهای گوشتی و غذاهای دریایی معمولا با برنج سرو می‌شوند، اما این غذا یک استثنا است. آن را با سس شنبلیله به نام حلبه و همچنین نان برای خیساندن آن سرو می‌کنند.

صیادیه

یکی دیگر از غذاهای دریایی که در لبنان، سوریه و بحرین رایج است و با برنج سرو می‌شود، صیادیه است. ماهی سفید در دبی به طور کلی با ادویه بهارات استفاده می‌شود. در نوع لبنانی و سوری، دانه کاج و بادام اضافه می‌شود و طعم آن را تقویت می‌کند.

محمره

کلمه محمره به معنای شعله قرمز و سوزان است و هیچ شباهتی به غذایی با نام مشابه یعنی محمر ندارد. محمره یک غذای سوری است. این غذای فوق‌العاده شامل آرد سوخاری، فلفل حلب، گردو، آبلیمو، ملاس انار و زیره است و طرفداران زیادی در کشورهای عربی دارد.

محمره معمولا در کنار غذاهای گوشتی و دریایی سرو می‌شود؛ اما می‌توان آن را به عنوان یک میان وعده خوشمزه نیز میل کرد. مزه ها و سالادها یکی از غنی‌ترین عناصر فرهنگ آشپزی عربی هستند. همیشه در هر وعده غذایی یک سالاد یا مزه روی میز وجود دارد. این نوع خوراکی‌ها در کشورهای غربی نیز بسیار محبوب هستند؛ زیرا می‌توانند به راحتی در سایر آداب و رسوم آشپزی ادغام شوند.

جمع‌بندی

فرهنگ عربی مملو از غذاها، میان وعده‌ها و سالادهای خوشمزه است. نزدیکی به دریا باعث شده است غذاهای دریایی نیز جای خود را در فرهنگ غذایی این مردمان باز کنند. مجبوس، اشمه زعفران، محمر و صیادیه از غذاهای معروف و پرطرفدار عربی در دبی به حساب می‌آیند. غذاهایی که می‌توانید در رستوران‌های مختلف مانند رستوران هتل آوانی دیره دبی آن‌ها را امتحان کنید.

فقط کافی است به وبسایت یا اپلیکیشن فلای تودی مراجعه کنید و بلیط پرواز و هتل دبی خود را رزرو کنید. پس از رسیدن به مقصد، غذاهای خوشمزه عربی در انتظار شما هستند. فلای تودی با پشتیبانی ۲۴ ساعته خود، سفری راحت و بی‌دغدغه را برای شما فراهم می‌کند.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=201690

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.