آمازون در لهستان جریمه شد

  • ۱۲ فروردین ۱۴۰۳ - ۱:۲۵
آمازون در لهستان جریمه شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، این رگولاتوری اعلام کرد شکایاتی از مشتریانی دریافت کرده که سفارششان را دریافت نکرده اند.
رییس این سازمان در بیانیه ای اعلام کرد: مصرف کنندگان حق دارند تا فرض کنند گزینه های خرید، در دسترس بودن و زمان تحویل ارائه شده توسط تجار گمراه کننده نیست.
وی اعلام کرد: UOKiK درباره عملکردهایی مانند نشان دادن یک زمان‌شمار روی نمایشگر که به معنای بازه زمانی خاصی بود که در آن سفارش باید بدون گارانتی ارسال در زمان تعیین شده به دست مشتری برسد، سوالاتی مطرح کرده است.
آمازون نیز در مقابل اعلام کرده خواستار تجدید نظر این رای خواهد شد. این شرکت در بیانیه ای ایمیلی نوشته است: هرچند بیشتر محصولات ما به موقع تحویل داده می شود، اما مشتریان می توانند در موارد نادر تاخیر در ارسال یا لغو سفراس تماس بگیرند و ما مشکل را برطرف می کنیم.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=206334

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.