به گزارش خبرگزاری مهر برنامه جامع سواد هوش مصنوعی ویژه دانشآموزان با هدف آشنایی و آموزش مفاهیم پایهای هوش مصنوعی با حضور دبیر ستاد همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش و دبیر ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزه علمیه در محل دبیرخانه ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش آغاز شد.
در این برنامه که در سه مقطع کوتاهمدت میانمدت و بلندمدت طراحی شده است دوره مقدماتی آن شامل سرفصلهایی چون معرفی ابزارهای معروف هوش مصنوعی (مانند Copilot) آشنایی با مفاهیم پایه هوش مصنوعی بررسی فرصتها و چالشهای هوش مصنوعی و نقش دانشآموزان در پیشرفت هوش مصنوعی کشور است.
همچنین در دوره میانمدت که تحت عنوان “مدرسه فصلی هوش مصنوعی” برای دانشآموزان مقاطع متوسطه اول و دوم برگزار میشود سرفصلهایی مانند آشنایی عمیقتر با مفاهیم هوش مصنوعی آموزش مقدماتی برنامهنویسی پایتون و کتابخانههای مرتبط و بررسی فرصتها و چالشهای هوش مصنوعی ارائه میگردد.
در نهایت دوره پیشرفته تحت عنوان “آموزش تکمیلی هوش مصنوعی” برای دانشآموزان مقطع متوسطه دوم و علاقهمندان جدی این حوزه برگزار میشود و سرفصلهای این دوره شامل آموزش تخصصی الگوریتم و فلوچارت برنامهنویسی پیشرفته با پایتون آشنایی با یادگیری ماشین و کاربردهای آن پردازش زبان طبیعی پردازش تصویر و رباتیک است.
گفتنی است که این دورهها با همکاری ستاد همکاریهای حوزه علمیه و آموزش و پرورش و ستاد راهبری فناوریهای هوشمند حوزههای علمیه و با هدف ارتقای سطح سواد هوش مصنوعی در کشور و توانمندسازی دانشآموزان برای مواجهه با چالشهای آینده تحت عنوان رویداد ملی نوآموز برگزار خواهد شد.