• امروز : شنبه - ۲۰ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : Saturday - 10 June - 2023

افزایش دو برابری تامین ارز کالاهای اساسی در سال جاری

  • 28 اردیبهشت 1402 - 19:30
افزایش دو برابری تامین ارز کالاهای اساسی در سال جاری

به گزارش خبرگزاری مهر، بانک مرکزی اعلام کرد: در راستای تأمین کالاهای اساسی موردنیاز کشور در سال جاری، با هماهنگی وزارت جهاد کشاورزی و تحت توافقات به‌عمل‌آمده، از ابتدای سال تاکنون بالغ بر ۲.۵ میلیارد دلار بابت واردات گندم، ذرت، جو، کنجاله سویا، دانه‌های روغنی و روغن، برنج، کود و… تأمین ارز با نرخ مصوب صورت گرفته است، که این مبلغ بیش از دو برابر ارز تأمینی بابت کالاهای موضوعه در بازه زمانی مشابه سال گذشته است که این ارز متناسب با اعلام اولویت‌ها از سوی وزارت جهاد کشاورزی تأمین می‌شود و روند تأمین ارز تداوم دارد.
مطابق برآورد بهای جهانی کالاهای اساسی، در سال پیش رو با کاهش قیمت مواجه خواهیم بود، که این امر به‌علاوه پیش‌بینی بهبود شرایط و متناسب افزایش تولیدات کشاورزی، در مجموع منجر به تقلیل نیاز وارداتی و مصارف ارزی کشور در این زمینه خواهد شد.
سال گذشته نیز از فروردین تا ۲۴ اسفند بابت ثبت سفارش‌های وزارت جهاد کشاورزی (شامل کالاهای ذرت، کنجاله سویا، روغن، جو، گندم، دانه‌های روغنی، برنج، گوشت و…)، معادل ۱۶ میلیارد دلار تأمین ارز انجام شد که بیانگر افزایش ۲۸ درصدی تأمین ارز موردنیاز واردات در این حوزه نسبت به مدت مشابه سال ماقبل است بر همین اساس فقط در سه ماه پایانی سال گذشته بیش از ۴.۲ میلیارد دلار برای ثبت‌سفارش‌های وزارت جهاد کشاورزی تخصیص ارز صورت گرفت.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=192597

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.