• امروز : یکشنبه - ۱۸ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 8 September - 2024

انواع نمک دریایی

  • ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
انواع نمک دریایی

انواع نمک دریایی

نمک دریایی نمکی است که از آب تبخیر شده دریا جمع آوری می شود. به طور کلی به طور طبیعی در آب و هوای خشک که در آن خلیج ها و برکه ها وجود دارد به دست می آید. کریستال های نمک بزرگ زمانی تولید می شوند که آب از نمک تبخیر می شود و سبک ترین و پوسته پوسته ترین نوع نمک را ایجاد می کند. در مورد انواع نمک دریایی بیشترین تنوع رنگ نمک را خواهید دید. این نوع نمک به عنوان یک نمک لذیذ در نظر گرفته می شود و برای کاربردهای تخصصی محبوب است. شما با خرید نمک دریایی میتوانید بهترین خواص را دریافت کنید.

نمک دریا فواید مختلفی دارد:

  • مواد معدنی و مواد مغذی موجود در دریا را که در نمک های تصفیه شده از بین می روند، حفظ می کند
  • به غذا حس دهانی قوی تری می دهد
  • عطر و طعم بزرگتری ایجاد می کند
  • به طور طبیعی حاوی روی، پتاسیم و ید است که در نتیجه طعم پیچیده‌تری با مواد معدنی ایجاد می‌کند.

انواع نمک دریایی به شرح زیر است:

نمک دریایی هیمالیا

بسیاری بر این باورند که نمک دریایی هیمالیا خالص ترین نمک موجود در این سیاره است. با سابقه ای که به زمان پیدایش زمین برمی گردد، اعتقاد بر این است که از بقایای خشک شده دریای اصلی و اولیه تشکیل شده است.

نمک کریستالی هیمالیا که به عنوان “طلای صورتی” یا “نمک دریایی صورتی” شناخته می شود، در واقع یک رنگ صورتی شفاف زیبا است و حاوی تمام عناصر موجود در بدن شما است. به دلیل وجود مواد مغذی شگفت‌انگیز، پزشکان طب عملکردی گزارش می‌دهند که مصرف منظم نمک صورتی هیمالیا می‌تواند کمک کند:

  • محتوای آب را در سراسر بدن خود تنظیم کنید
  • تعادل pH سالم را در سلول های خود (به ویژه سلول های مغزی) ارتقا دهید.
  • بهبود سلامت قند خون و کمک به کاهش علائم پیری
  • به تولید انرژی هیدروالکتریک در سلول های بدن شما کمک کنید
  • ذرات غذا را از طریق مجرای روده خود جذب کنید
  • حمایت از سلامت تنفسی
  • ارتقاء سلامت سینوس ها
  • از گرفتگی عضلات جلوگیری کنید
  • تقویت استحکام استخوان
  • خواب خود را تنظیم کنید
  • از میل جنسی خود حمایت کنید
  • ارتقاء سلامت عروق
  • فشار خون خود را با مصرف آب و پتاسیم کافی تنظیم کنید

نمک دریایی دودی

این نمک معمولاً به مدت دو هفته به آرامی روی آتش دودی می شود و به گوشت و سبزیجات شما طعمی دودی و چوبی می دهد. هر نمک دریایی دودی معمولاً بسته به چوبی که با آن دود می شود متفاوت است، مانند بلوط، کهور و توسکا. کاربردهای متداول نمک دریایی دودی، پختن یا تکمیل گوشت و سبزیجات دلچسب برای طعم دودی می باشد.

نمک دریایی هاوایی

این نمک در ابتدا برای برکت دادن به ابزار، خانه‌ها و قایق‌های قایقرانی در جزایر هاوایی استفاده می‌شد، اما اکنون برای افزودن طعمی کامل و خوش طعم به غذاهای دریایی و گوشت‌ها و همچنین غذاهای سنتی استفاده می‌شود. دانه های درشت طعم کمی شور ارائه می دهند. این نمک در دو نوع وجود دارد:

نمک گدازه: نمک دریایی که با زغال چوب مخلوط شده است که به آن رنگ سیاه و کمی طعم گوگرد می دهد (همچنین به نمک سیاه هاوایی یا هیوا کای معروف است)

نمک آلیا: نمک دریایی که با خاک رس آلیا مخلوط شده است که به آن رنگ قرمز و طعم ملایمی می دهد (همچنین به نمک قرمز هاوایی نیز معروف است)

مصارف متداول: تمام کردن غذاهای دریایی و گوشت کبابی

نمک دریایی Fleur de sel

این نمک که به دلیل قیمت بالای آن به عنوان “خاویار نمک” شناخته می شود، تنها در سواحل بریتانی فرانسه در ماه های می تا سپتامبر تولید می شود. به دلیل کریستال‌های ظریف نازک آن، فلور دسل را می‌توان تنها در روزهای آفتابی، خشک و کمی بادگیر با چنگک چوبی سنتی استخراج کرد. این نمک به عنوان نمک تکمیلی برای وعده های غذایی خوش طعم و حتی شیرینی هایی مانند شکلات و کارامل عالی است. دارای عطر و طعم ملایم و رنگ خاکستری آبی بسیار مطلوب است.

مصارف متداول: تکمیل گوشت، غذاهای دریایی، سبزیجات و محصولات پخته شده

نمک دریایی سلتیک

نمک سلتیک که به عنوان “سل گریس” نیز شناخته می شود، از آب دریای غنی از مواد معدنی در سواحل ساحلی فرانسه استخراج می شود. با استفاده از روش‌های سنتی سلتیک برای جمع‌آوری نمک از کف دریاها پس از غرق شدن و جمع‌آوری مواد معدنی بیشتر، برداشت می‌شود. این نمک دستی کمی مرطوب طعم شور با رنگ خاکستری دارد که برای پخت و پز یا سرو روی گوشت و ماهی عالی است!

مصارف متداول: تکمیل گوشت و غذاهای دریایی

نمک دریایی پولکی

نمک پولکی که معمولاً از نواحی ساحلی انگلستان گرفته و ساخته می‌شود، بیشتر محتوای آب آن تبخیر شده و یک خشک‌کن و کریستال‌های هرمی ‌مانندتری تولید می‌کند. این نمک سریعتر از سایر نمک های دریایی حل می شود و طعم های پویا را به غذای شما اضافه می کند. به عنوان یک نمک تکمیل کننده روی گوشت، ترکیب با گیاهان و ادویه جات ترشی جات برای ایجاد یک ترکیب ادویه منحصر به فرد، یا افزودن بر روی محصولات پخته شده برای تضاد طعمی جسورانه، عالی است.

کاربردهای متداول: تکمیل گوشت، غذاهای دریایی، محصولات پخته شده یا ایجاد مخلوط ادویه

تفاوت های انواع نمک دریایی

همه نمک ها یکسان ایجاد نمی شوند و قطعاً بین انواع تصفیه نشده و غنی از مواد معدنی مانند نمک دریا در مقابل نمکی که به شدت فرآوری شده و تمام مواد مغذی طبیعی خود را از دست داده اند، تفاوت وجود دارد.

همه انواع نمک – از جمله نمک خوراکی – از دریا یا حجم آب شور سرچشمه می گیرند، اما همه نمک های موجود در بازار در واقع از اقیانوس های موجود نمی آیند.

برخی از نمک‌های دریایی گران‌تر که امروزه در دسترس هستند، اغلب از روش تبخیر آهسته‌تر با سوخت خورشید به دست می‌آیند.

وقتی نمک دریایی می خورید که فرآوری بسیار کمی داشته است، نمکی دارید که حاوی مواد معدنی مفید برای سلامتی است . همچنین دارای طعم ها و رنگ های طبیعی است که استفاده از آن را برای پخت و پز و همچنین محصولات زیبایی خانگی بسیار خوشمزه تر و جالب تر می کند. نمک دریایی ام سی 2 همیشه برای زندگی انسان ضروری بوده است زیرا انسان برای زنده ماندن به سدیم نیاز دارد.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=193401

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.