• امروز : پنج شنبه - ۴ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 23 January - 2025

اوضاع آخرالزمانی بیمارستان شفا/ اعدام افراد با دستان بسته+فیلم

  • ۱۳ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
اوضاع آخرالزمانی بیمارستان شفا/ اعدام افراد با دستان بسته+فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، منابع فلسطینی از فاجعه هولناکی که اشغالگران در بیمارستان شفا رقم زده‌اند، پرده برداشته و به ویرانی کامل این مرکز درمانی از سوی نظامیان صهیونیست و دهها پیکر برجای مانده پس از خروج اشغالگران اشاره کردند.

منابع فلسطینی اعلام کردند که ارتش اشغالگر قبل از عقب نشینی از اطراف بیمارستان شفا در شهر غزه یک منزل را به آتش کشیدند.

منابع خبری نیز از انتقال ۲۰ زخمی از این مرکز درمانی به بیمارستان المعمدانی خبر داده و به پیکرهایی اشاره کردند در بیمارستان شفا پراکنده است.

از سوی دیگر منابع بیمارستانی نیز از سوزاندن ساختمانهای مجتمع درمانی شفا و از کار انداختن کامل آن از سوی صهیونیست‌ها و حجم ویرانی و کشتاری که رقم زده‌اند، پرده برداشتند.

این منابع بیان کردند که صدها پیکر در این مجتمع درمانی و خیابان‌های اطراف آن در غرب شهر غزه به چشم می‌خورد.

منابع فلسطینی به اعدام فلسطینیان به دست اشغالگران با دستان بسته اشاره کردند و از شهادت ۳۰۰ نفر در این مرکز درمانی پس از خروج اشغالگران خبر دادند.
منابع خبری از اوضاع اسفناک اطراف این بیمارستان خبر دادند.

اشغالگران مرکزدرمانی شفا را به تلی از خاکی تبدیل کرده و آن‌را به طور کامل از بین برده‌اند.

پس از خروج اشغالگران از بیمارستان شفا صدها نفر به دنبال پیدا کردن پیکرهای شهدا هستند.

همزمان رادیو ارتش اشغالگر مدعی شد: ۹۰۰ نفر از بیمارستان شفا در جریان عملیات نظامی بازداشت و بیش از ۲۰۰ نفر هم کشته شده‌اند.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=206384

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.