• امروز : یکشنبه - ۲ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Sunday - 24 September - 2023

بازی استقلال برای ما تدارکاتی بود/ هدفگذاری پیکان جام حذفی نبود

  • 21 اسفند 1399 - 21:04
بازی استقلال برای ما تدارکاتی بود/ هدفگذاری پیکان جام حذفی نبود

به گزارش مهر، مرحله یک شانزدهم نهایی رقابتهای فوتبال جام حذفی باشگاه‌های کشور شامگاه امروز پنجشنبه با دیدار تیم‌های پیکان و استقلال در ورزشگاه شهدای شهر قدس پیگیری شد که طی آن شاگردان فرهاد مجیدی برابر شاگردان تارتار به برتری ۲ بر یک دست یافتند. شیخ دیاباته (۱۷ – پنالتی) و محمد دانشگر (۳۸) برای استقلال گل زدند و ابراهیم صالحی هم در دقیقه ۳۸ برای پیکان گل زد.

مهدی تارتار پس از این دیدار گفت: بازی زیبایی بود و هر دو تیم فوتبال خوبی را به نمایش گذاشتند.

سرمربی تیم فوتبال پیکان ادامه داد: در نیمه اول به خاطر پرس زیادی که انجام دادیم می‌خواستیم به گل برسیم اما روی یک صحنه پنالتی صورت گرفت که امیدوارم داور اشتباه نکرده باشد.

وی ادامه داد: در نیمه دوم خوب بازی کردیم و موقعیت‌هایی را برای گلزنی ایجاد کردیم اما موفق نشدیم. استقلال هم موقعیت‌های خوبی داشت اما بازیکنانم از خود گذشتگی کردند و با فداکاری مانع از باز شدن دروازه شدند.

مهدی تارتار در پایان گفت: از ابتدا هم هدفگذاری ما جام حذفی نبود و دیدار برابر استقلال یک بازی تدارکاتی خیلی سنگین برای تیم ما بود.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=585

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.