به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز رسانه قوه قضائیه حجتالاسلام والمسلمین عبداللهی رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه اظهار کرد: دستگاه قضائی در راستای حفظ سلامت و صیانت از مجموعه قضائی با اقدامات گسترده در حوزه پیشگیری رصد و نظارت عملکردها و شناسایی موارد تخلف و نیز با هدف برخورد قاطع و بدون ملاحظه با متخلفان در دستور کار قرار داده است.
وی افزود: در همین راستا ۲۸ نفر از افرادی که در استان آذربایجان شرقی با عناوین مختلف اقدام به جعل اسناد کلاهبرداری و اخذ رشوه کرده بودند توسط حفاظت و اطلاعات دادگستری استان آذربایجان شرقی و با همکاری پلیس اطلاعات و امنیت عمومی فراجا استان تحت تعقیب قرار گرفته و بازداشت شدند.
رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه بیان کرد: افراد بازداشتی از مجموعه کارمندان ثبت اسناد و املاک استان شهرداری دفتر اسناد رسمی و افراد کارچاقکن و مدعی نفوذ در مراجع مذکور بود.
حجتالاسلام والمسلمین عبداللهی با تشکر از خدمات کارکنان دستگاه قضائی برای خدمترسانی به مردم و همچنین قدردانی از همکاری پلیس اطلاعات و امنیت فراجا استان گفت: برخورد با متخلفان در درون دستگاه قضائی برخورد از نوع سریع قاطع و بدون اغماض است و در حداقل زمان ممکن و بدون کوچکترین اغماضی به پرونده آنها رسیدگی میشود.