• امروز : جمعه - ۲۷ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 18 July - 2025

بقایی: تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را به‌شدت محکوم می‌کنیم

  • ۱۳ تیر ۱۴۰۴ - ۹:۴۴
بقایی: تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در غزه را به‌شدت محکوم می‌کنیم

به گزارش خبرگزاری مهر اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران حملات مستمر نظامیان رژیم صهیونیستی به محله‌های مسکونی چادرهای آوارگان مراکز اسکان و مکان‌های توزیع کمک‌های حیاتی را جنایات جنگی بی‌سابقه توصیف کرد و با اشاره به تکرار حملات هدفمند به مراکز تجمع آوارگان و نیز بمباران وحشیانه مدرسه مصطفی حافظ در شهر غزه آمریکا آلمان و دیگر حامیان و توجیه‌کنندگان رژیم اشغالگر را عامل و مسبب ادامه نسل‌کشی و جنایات علیه بشریت در غزه دانست.

وی ادعاهای مکرر مقامات رژیم صهیونیستی در مورد الحاق کامل کرانه باختری به سرزمین‌های تحت اشغال رژیم اسرائیل را نشانه خطرناکی از توسعه‌طلبی این رژیم دانست و خواستار اقدام عاجل و جدی جامعه جهانی و کشورهای اسلامی برای حمایت از مردم مظلوم فلسطین و مقابله با طرح استعماری امحای فلسطین به‌عنوان یک ملت و هویت تاریخی و ریشه‌دار شد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین با تمجید از تلاش مستمر خانم فرانچسکا آلبانیز گزارشگر وضعیت حقوق بشر در افشای جنایات رژیم صهیونیستی و دفاع از حقوق مردم مظلوم فلسطین فشارهای فزاینده آمریکا و دیگر حامیان رژیم صهیونیستی برای ساکت‌کردن گزارشگر را محکوم کرد.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=288916

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.