• امروز : پنج شنبه - ۱۲ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 3 October - 2024

بهترین دانه‌های قهوه کونا (خرید مارک‌های 100% خالص هاوایی)

  • ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۹:۵۳
بهترین دانه‌های قهوه کونا (خرید مارک‌های 100% خالص هاوایی)

دوستان من عاشق قهوه هستم. در این مقاله، من پیراهن هاوایی مورد علاقه‌ام را پوشیده‌ام و هفته گذشته را صرف تحقیق، مزه کردن و آزمایش دانه‌های قهوه کونا کرده‌ام – همه اینها در حالی که یک کوکتل بزرگ می‌نوشیدم.

اگر عاشق قهوه هستید و هنوز Kona را امتحان نکرده اید، به دنبال یک قهوه خوری عالی هستید! قطعا چیز خاصی در مورد قهوه کونا وجود دارد که این دانه مرغوب را از بقیه متمایز می کند. بنابراین اگر می خواهید در مورد دانه های قهوه هاوایی بیشتر بدانید، بیشتر از این به دنبال آن نباشید زیرا در این راهنمای جامع، من تمام پاسخ ها و مزایای این دانه عالی را دارم.

به علاوه، پس از یک هفته چشیدن، توصیه هایی دارم، و از کجا می توان خرید کرد، که نه تنها طعم عالی دارند، بلکه 100% دانه های قهوه کونا واقعی هستند. تعداد زیادی تقلبی و ترکیبی وجود دارد که یک معامله واقعی نیستند – پیشنهاد من اسپرسو میکر مرجع تخصصی دان و تجهزیات قهوه است. فروشگاه اینترنتی اسپرسو میکر خرید آنلاین قهوه، خرید دستگاه اسپرسو، تعمیرات محصولات کافی شاپ را انجام می دهد. برای خرید عمده دان قهوه به  سایت اسپرسو میکر مراجعه کنید.

پس منتظر چه چیزی هستید – بدوید، سریع، قهوه بنوشید.

قهوه کونا چیست؟

خوب، قبل از اینکه از خودمان جلو بزنیم، اجازه دهید کمی در مورد قهوه کونا توضیح دهم.

اول از همه، دانه های قهوه کونا فقط در یک منطقه از کره زمین رشد می کنند – فقط یک منطقه، اگر در کونا رشد نمی کردند، این معامله واقعی نبود! نام کونا فقط برای دانه هایی که در این منطقه رشد می کنند اطلاق می شود و قهوه ای که در جاهای دیگر هاوایی کشت می شود را نمی توان قهوه کونا نامید.

منطقه در حال توسعه در ساحل غربی هاوایی (همچنین به عنوان جزیره بزرگ شناخته می شود) در دامنه سنگ های آذرین کونا واقع شده است. این خاک آتشفشانی غنی از مواد معدنی است که در آن دانه های کونا شکوفا می شوند و رشد می کنند تا قهوه ای متوسط، کمی اسیدی و لذیذ غنی تولید کنند که طعم و شراب عالی ارائه می دهد.

چه چیزی دانه های قهوه را از هاوایی متمایز می کند؟

خوب، جدا از منطقه رشد منحصر به فرد آن، آب و هوا و خاک آتشفشانی شرایط ایده آلی برای دانه های قهوه کونا دارد. دامنه‌های غربی کوه‌های کونا که سرشار از مواد معدنی هستند، پناهگاهی را در برابر عناصر ایجاد می‌کنند و صبح‌های آفتابی همراه با باران‌های سبک بعد از ظهر روزانه آبیاری طبیعی را فراهم می‌کنند. همانطور که قبلاً اشاره کردم – هیچ مکان دیگری مانند آن وجود ندارد، این دانه های قهوه منحصر به فرد هستند و قیمت ممتاز آنها منعکس کننده آن است.

قهوه کونا را از کجا می خرید؟

بنابراین اکنون درباره قهوه کونا بیشتر می دانید، کدام دانه ها بهتر است بخرید؟ صادقانه بگویم، خرید قهوه کونا می تواند به نوعی مال من باشد.

شرکت‌های زیادی هستند که از نام تجاری Kona استفاده می‌کنند، اما کیسه‌ای را می‌فروشند که ترکیبی از دانه‌های دیگر از سراسر جهان است و ممکن است فقط حاوی 10٪ کونا واقعی باشد (اطلاعات بیشتر در مورد مخلوط‌های قهوه Kona و آنچه در ادامه صفحه باید دنبال شود).

بهترین برندهای قهوه کونا

برای آسان‌تر یافتن طعم عالی هاوایی، تکالیفم را انجام دادم و تمام دانه‌های قهوه زیر 100% کونا هستند. با هیچ یک از اینها نمی توانید اشتباه کنید – به من اعتماد کنید، طعم آنها عالی است!

بسته سه گانه قهوه کوآ (گرند دامنه، رزرو و املاک خصوصی)

اگر به دنبال یک برند معتبر از قهوه کوآ هستید، به جز کوآ نگاه نکنید. قهوه کوآ هاوایی از سال 1997 وارد کار شده است و از آن زمان تاکنون چندین جایزه برای قهوه خود درو کرده اند. CCA Coffee of the Year و برنده مسابقه جام حذفی Gevalia – به نام چند مورد.

این بسته سه‌گانه شامل 3 مورد از محبوب‌ترین قهوه‌های پیشنهادی است و راهی عالی برای نمونه‌گیری از آنچه که آنها برای ارائه دارند قبل از تصمیم‌گیری در مورد قهوه مورد علاقه و ثبت نام در باشگاه قهوه‌شان است. باشگاه قهوه همچنین با ارائه تخفیف های انحصاری و معاملات ویژه خرید عمده به وفاداری خود پاداش می دهد.

این بسته سه گانه شامل 3 کیسه 8 اونسی قهوه کوآ ممتاز است و 1 برابر Grande Domaine، 1x Private Reserve و 1x Estate دریافت خواهید کرد.

بیایید نگاهی دقیق تر به هر یک از این قهوه ها بیندازیم

Grand Domain: این دانه‌های قهوه عالی از درختچه‌هایی که بیش از یک قرن است رشد می‌کنند (من گمان می‌کنم اینها برخی از گیاهان اصلی هستند). پس از دم کردن، می توانید منتظر قهوه ای غنی و صاف باشید که هیچ گونه تلخی ایجاد نمی کند.

رزرو خصوصی: کیف زیر قبلاً جایزه “بهترین در آمریکا” را از فوربس دریافت کرده بود. همه دانه‌های قهوه ما که با دقت انتخاب شده‌اند، دارای رتبه «بسیار خوب» هستند که به این معنی است که شما بهترین قهوه را از مزارع آن‌ها دریافت می‌کنید. اگر به دنبال بهترین قهوه کونا هستید، به سختی می توانید چیزی به این خوبی پیدا کنید – واقعاً چیزی واقعاً لوکس است.

The Estate: در نهایت، The Estate یک ترکیب ممتاز هاوایی است که شامل سه درجه از بالاترین امتیاز قهوه Kona است. این ترکیب قهوه برای کسانی که بودجه کمی دارند، اما هنوز قهوه اصلی Kona را می‌خواهند – البته یک ترکیب، عالی است.

اگر قبلا هاوایی Kona را امتحان نکرده اید، این مکان عالی برای شروع است. برای مشاهده بهترین قیمت در بسته سه گانه اینجا را کلیک کنید.

یکی دیگر از توصیه های من این دانه کامل از قهوه Volcanica است. آتشفشان ها در مورد کشت قهوه در ارتفاعات بالا (3000 تا 7000 متر) و در خاک های آتشفشانی متخصص هستند – به زبان ساده، بهترین کار آنها این است!

دانه‌هایی که رتبه‌بندی «بسیار خوب» (در اصل بهترین‌ها) است، مانند بسیاری از قهوه‌های این فهرست هستند و به آهستگی برشته می‌شوند تا برشته شوند (اما رست‌های دیگری در دسترس هستند).

دانه قهوه Vulcanica Kona در سایه رشد کرده است که به طعم رسیده، پر بدن و کم اسید آن کمک می کند. شرایط رشد ایده آل در آب و هوای محلی هاوایی باعث شده این انتخاب از دانه های قهوه برتر باشد. آنها برای هر عاشق قهوه ای که از دانه های با کیفیت بالا لذت می برد عالی است.

شرکت املاک و مستغلات رویال کونا قهوه هاوایی

یکی دیگر از شرکت های معروف و معتبر قهوه هاوایی به تولید دانه های با طعم عالی معروف است. با سابقه ای طولانی که به سال 1968 با برند سابق رویال کونا برمی گردد، می توانید شرط ببندید که آنها یک یا دو چیز در مورد تولید قهوه کونا با طعم عالی می دانند.

همه غلات از مزارع ده ساله آنها رشد می کنند، به این معنی که دانه ها از مکان های مختلف برون سپاری نمی شوند و از ابتدا تا انتها کاملاً کنترل می شوند یا به طور مناسب تر از دانه تا فنجان.

کیف سلطنتی کونا یکی از محبوب ترین کیف های کونا است. مشخصات طعم تمیز، روشن، با نت های میوه ای است. اگر از کباب های سبک تر لذت می برید، Royal Kona Estate ممکن است برای شما مناسب باشد.

قهوه KonaRed 100% Kona

توصیه نهایی من KonaRed است. قهوه KonaRed 100% کاملاً طبیعی و قهوه Kona غیر GMO است که در خاک‌های گدازه‌ای غنی از مواد مغذی که فقط در منطقه رشد کونا یافت می‌شود، رشد کرده است.

لوبیاهای کنارید با دست چیده شده و به آرامی در دسته های کوچک و قابل کنترل برشته می شوند تا اطمینان حاصل شود که توجه ویژه ای به هر لوبیا داده می شود. نتیجه نهایی یک قهوه سبک تر با طعمی صاف و گرد است که آن را برای کسانی که برای اولین بار کونا را امتحان می کنند، انتخاب خوبی می کند.

تاریخچه قهوه خالص کونا

در واقع برزیل محل اصلی این دانه های قهوه است.

قلمه های گیاه دانه قهوه برای اولین بار در سال 1828 از برزیل به اوآهو معرفی شد. آب و هوا و خاک غنی از مواد معدنی برای رشد محصولات قهوه کونا ایده آل بود. در اواخر قرن نوزدهم، گونه برزیلی با گیاهانی از گواتمالا جایگزین شد، که همه محصولات مدرن کونا از آن منشاء می‌گیرند.

به دلیل افزایش هزینه های نیروی کار، قیمت گذاری و تقاضای بازار جهانی در دهه 1960، تولید قهوه کونا شروع به کاهش کرد. با این حال، در اواخر دهه هشتاد، قهوه لذیذ دوباره محبوبیت خود را به دست آورد، عمدتاً به دلیل افزایش حضور کافی شاپ های تخصصی که در خیابان های آمریکا پراکنده شده بودند.

کونا چگونه رشد کرد؟

بوش قهوه کونا 3 سال طول می کشد تا به بلوغ برسد و بتواند میوه های باکیفیت تولید کند. در این مرحله، فصل رشد لوبیا کونا 12 ماه کامل است.

فوریه و مارس – بوته قهوه شکوفا می شود و گرده افشانی می کند.
از آوریل تا آگوست – میوه ها شروع به رشد می کنند.
از سپتامبر تا ژانویه – سپس میوه ها چیده می شوند.

واقعیت جالب: هر بوته قهوه کونا می تواند تقریباً 25 پوند میوه (گیلاس) تولید کند و برای تولید یک کیسه 1 پوندی قهوه برشته به 8 پوند گیلاس نیاز است. بنابراین، انجام برخی از محاسبات به سرعت – یک بوته حدود سه پوند قهوه تولید می کند.
هر قهوه کونا در اوج بلوغ به صورت دستی برداشت می شود – دلیل دیگری برای قیمت ممتازی که این دانه های قهوه تخصصی نیاز دارند.

چرا توت کونا را دست چین می کنند؟

با توجه به آب و هوای منحصر به فرد در کوه های هاوایی، زمان رسیدن لوبیا می تواند متفاوت باشد و تنها راه واقعی برای تشخیص آماده بودن میوه برای کاشت با چشم انسان است.

نه تنها این، بلکه چشم انداز کوهستانی و صخره ای، کشاورزی با ماشین آلات را تقریبا غیرممکن می کند. بنابراین، تمام کاشت، زراعت و برداشت به صورت دستی انجام می شود که کشاورزی کونا را در میان صنایع بسیار کار بر صنعت قهوه قرار می دهد.

چرا هزینه کونا بیشتر از قهوه معمولی است؟

من مطمئن هستم که شما قبلاً به این نتیجه رسیده اید که چرا قهوه کونا قیمت بالایی دارد. جدای از سایت منحصر به فرد رشد آتشفشانی، تولید سنگین نیروی کار، همراه با هزینه ها، تقاضای بالا و عرضه محدود نیز قیمت کونا را بالا می برد.

به همین دلیل است که بسیاری از خرده فروشان تاشوهای Kona را دریافت می کنند که می توانند با قیمت کمتری بفروشند – اما این همه آن چیزی نیست که به نظر می رسد، اجازه دهید نگاهی دقیق تر بیندازیم.

از “Kona Blends” دوری کنید

به زبان ساده، قهوه ترکیبی کونا فقط یک ترکیب است. این به خودی خود خوب خواهد بود، درست است؟ اما مشکل این مخلوط‌های قهوه این است که تقریباً همیشه با دانه‌های ارزان‌تر مخلوط می‌شوند. این نوع قهوه ترکیبی اساسا فقط کونا را در نام دارد و نه چیز دیگری!

از آنجایی که تنها مقدار محدودی از دانه‌های قهوه 100٪ واقعی Kona وجود دارد، و بدون فراموش کردن قیمت برتر، بسیاری از شرکت‌ها “مخلوط‌های Kona” را با قهوه ارزان (که می‌توان از آفریقا، برزیل، آمریکای مرکزی یا اندونزی تهیه کرد) تولید می‌کنند.

چیزی که من را شگفت‌زده می‌کند این است که این خرده‌فروشان می‌توانند از نظر قانونی از این کار کنار بیایند، در واقع، طبق قانون هاوایی، ترکیب کونا باید فقط 10 درصد از دانه‌های تایید شده کونا را داشته باشد. ممکن است کاملاً از این موضوع غافل باشید که دانه‌های قهوه کونا که به تازگی خریداری کرده‌اید، قیمت واقعی نیستند، مگر اینکه به چاپ ریز روی برچسب دقت کنید.

در خارج از هاوایی، یک مخلوط در واقع می تواند فقط 1 درصد یا کمتر از یک کونا داشته باشد. در واقع، از نظر فنی، یک ترکیب فقط می تواند حاوی یک کونا باشد! محاسبه کنید – شما مقدار زیادی کونا در فنجان قهوه خود دریافت نمی کنید.

بنابراین اکنون می توانید ببینید که تعیین اینکه آیا چیزی که می نوشند واقعاً قهوه کونا است یا هاوایی چقدر دشوار است. به همین دلیل، فقط باید قهوه کونا را خریداری کنید که دارای گواهینامه 100٪ باشد. خوشبختانه تعریف این امر آسان تر است و پوستر با افتخار نمایش داده می شود.

اما به دلیل قیمت بالای “معامله واقعی” می تواند بسیار گران باشد اما می توانید از ترکیب آن لذت ببرید.

اما هی، فقط نگفتی میکس ها خوب نیستند؟

من در مورد آن مطمئن هستم.

اما، می‌توانید یک ترکیب کونا تولید شده در هاوایی بخرید که حداقل حاوی مقدار دقیق کونا مورد نیاز قانون محلی و مخلوط با سایر غلات منطقه باشد.

از “Kona Blends” دوری کنید 

خط پایانی: مهم نیست که بسته بندی یا اندازه حروف کونا روی کیسه چقدر شیک است و عاری از مخلوط قهوه Kona تولید شده در خارج از هاوایی است – این اساساً یک کلاهبرداری است. اگر بودجه کمی دارید، ترکیباتی که از هاوایی بیرون آمدند، کاملاً عالی هستند، اما اگر توانایی پرداخت آن را دارید، به شدت توصیه می‌کنم که از دانه‌های قهوه واقعی کیونا 100% تأیید شده استفاده کنید – البته فقط یک بار!

همه دانه های قهوه کونا یکسان ایجاد نمی شوند – درجه را بررسی کنید
منطقه کشت قهوه در کونا کوچک است، اما حتی در چنین منطقه کوچکی، کیفیت قهوه می تواند بسیار متفاوت باشد. چیزی که ممکن است یک لوبیا با طعم عالی در یک مکان باشد، ممکن است در چند متر دورتر در مکان دیگری نقص داشته باشد.

از آنجایی که دسته های قهوه تولید شده بسیار متفاوت است، وزارت کشاورزی هاوایی (HDA) وارد عمل شد و هر دسته را درجه بندی کرد. صادقانه بگویم، قهوه هاوایی کونا احتمالاً برخی از سخت ترین (3) آزمایشات را در جهان پشت سر خواهد گذاشت.

درجه بندی هر دسته بر اساس معیارهای دقیق است و توجه ویژه ای به شکل، اندازه، میزان رطوبت و هرگونه نقصی که ممکن است در دانه وجود داشته باشد، می شود.

اگر قصد خرید قهوه کونا را دارید باید به امتیاز HDA توجه کنید و حتما راهنمای خرید قهوه را مطالعه کنید. به یاد داشته باشید، این دانه ها ارزان نیستند، بنابراین مطمئن شوید که بهترین قهوه کونا ممکن را دریافت می کنید.

قرص های کونا چگونه طبقه بندی می شوند؟

وقتی قهوه طبقه بندی می شود، دانه های کونا را می توان به دو نوع مجزا تقسیم کرد:

نوع اول – دو گیلاس در هر گیلاس (معمولی).
نوع دوم – یک گیلاس (تمشک).
یک گیلاس قهوه معمولی دارای دو گیلاس صاف در دو طرف است . با این حال، در موارد نادر، تنها یکی از دانه ها بارور می شود و یک دانه بیضی شکل به نام “توت” (نوع II) باقی می ماند.

آیا می خواهید بیشتر بدانید؟این مقاله را بررسی کنید – قهوه پیبری چیست؟

توت کونا تنها 5 درصد از لوبیاهای کشت شده در منطقه را تشکیل می دهد. به زبان ساده، از هر 100 کیسه دانه قهوه کونا، تنها 5 تای آن پیبری خواهد بود!

امتیازات کونا چیست؟

دانه های قهوه می توانند تا 5 رنگ متمایز به رنگ قهوه ای درآیند که “Extra Fancy” با کیفیت ترین دانه است.

Kona Extra Fancy: بهترین انتخاب از بزرگترین دانه های قهوه مشتق شده است و طعم عالی دارد.

Kona Fancy: عالی، مشتق شده از دانه های قهوه کمی کوچکتر.
کونا شماره 1: یک غلات متوسط ​​با طعمی آجیلی و در عین حال ملایم.
انتخاب کونا: دانه‌های قهوه کمی کوچکتر با 5 درصد نقص.
Kona Prime: کوچکترین دانه قهوه می تواند تا 20 درصد عیب داشته باشد.

اگر قرار است برای اولین بار و فقط یک بار قهوه کونا را امتحان کنید، اکیداً توصیه می کنم کمی بیشتر هزینه کنید و کونا اکسترا فانتزی را خریداری کنید. این دانه‌ها با کیفیت‌ترین دانه‌های این منطقه هستند و به شما نگاهی اجمالی به طعم و آنچه از یک دانه قهوه مرغوب مانند «کونا» دارید، می‌دهند.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=164523

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.