بهره‌مندی بیش از ۳۷ هزار نفر از خدمات امدادی هلال احمر در اربعین

  • ۰۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۶
بهره‌مندی بیش از ۳۷ هزار نفر از خدمات امدادی هلال احمر در اربعین

به گزارش خبرگزاری مهر بابک محمودی در خصوص امدادرسانی تیم‌های امدادی و عملیاتی هلال احمر به زائران اربعین حسینی در قرارگاه‌های مرزی کشور اظهارداشت: ۳۷ هزار و ۸۲۶ نفر از پانزدهم مرداد لغایت دوم شهریور ۱۴۰۳ از خدمات امدادی هلال احمر بهرمند شدند.
وی افزود: در این مدت ۲۷۶ نفر از این مراجعه کنندگان دچار مصدومیت شدند که ۲۴۴ نفر بیمار و۳۲ نفر فوتی از کشور عراق به قرارگاه‌های مرزی هلال احمر ایران تحویل داده شدند و پس از انجام اقدامات پیش بیمارستانی به مراکز درمانی انتقال یافتند در این بین ۳۱ نفر در سوانح ترافیکی مصدوم شدند که از این ۲۳ نفر مصدومین و همچنین ۸ نفر جان‌باختگان با استفاده از تجهیزات ست نجات رها سازی شدند.
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور اضافه کرد: ۸ هزار و ۴۱۴ نفر از زائران اربعین حسینی در محل توسط نیروهای امدادی جمعیت هلال احمر در محل درمان سرپایی شدند همچنین ۹۳ مورد عملیات امداد و نجات ترافیکی توسط نیروهای هلال احمر به ثبت رسید.
محمودی ادامه داد: به ۹ هزار و ۷۸۲ نفر از زائران نیز اسکان اضطراری داده شد و ۱۸ هزار و ۴۴ نفر مراجعه کننده به قرارگاه‌های مرزی از خدمات سلامت محور نیروهای هلال احمر از جمله تست فشار خون و قند خون بهره‌مند شدند.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=269328

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.