• امروز : دوشنبه - ۱۳ آذر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Monday - 4 December - 2023

تعیین عدد دامنه نوسان به سازمان بورس واگذار شد

  • ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۵:۵۲
تعیین عدد دامنه نوسان به سازمان بورس واگذار شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان بورس و اوراق بهادار، محمدعلی دهقان دهنوی گفت: شورای عالی بورس، در راستای تغییر دامنه نوسان،  سه سیاست کلی را تبیین و تصویب کرد.

سخنگوی شورای عالی بورس افزود: بر این اساس، اولا افزایش دامنه نوسان مورد تاکید شورا قرار گرفت ؛ ثانیا این افزایش به شکل تدریجی همراه با اطلاع رسانی کامل و آمادگی بازار انجام می شود و ثالثا مقرر شد  که همراه با سیاست افزایش دامنه نوسان ، فرهنگ سازی و ترویج روش های سهامداری غیر مستقیم نیز انجام شود .

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار خاطرنشان کرد:  با این سه سیاست کلی، تعیین عدد دامنه نوسان به سازمان بورس واگذار شد ؛ همچنین  جمع بندی ها در روزهای بعدی انجام و نظرات صاحبنظران و کارشناسان نهادهای مالی اخذ می شود تا در نهایت به تصمیمی برسیم که مورد نظر و اجماع  طیف وسیع سهامداران باشد.

سخنگوی شورای عالی بورس در ادامه با اشاره به دیگر  دستورات جلسه امروز این شورا اشاره و تصریح کرد: دو موضوع دیگر در دستور کار نشست امروز بود؛ یکی بودجه ۱۴۰۰ سازمان بورس که خوشبختانه به تصویب رسید و دستور سوم به اوراق مالی جدید اختصاص داشت که طراحی آن در سازمان بورس و بورس انرژی انجام شده و به تایید شورای فقهی هم رسیده بود.

دهقان دهنوی افزود: خوشبختانه شورای عالی بورس هم این موضوع را تصویب کرد و به این ترتیب اوراق صرفه جویی انرژی برای کارخانه ها و شرکت های مختلفی که بتوانند  در مصرف انرژی صرفه جویی کنند، طراحی و اجرا خواهد شد .

سخنگوی شورای عالی بورس اظهار داشت:  این صرفه جویی در قالب اوراقی خواهد بود که در بازار مورد داد و ستد قرار می گیرد و قابلیت  نقدشوندگی خواهد داشت .

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=3685

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.