• امروز : جمعه - ۱۹ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 7 February - 2025

ته‌چین گوشت و سبزیجات + طرز تهیه

  • ۱۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۵:۱۵
ته‌چین گوشت و سبزیجات + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه ته‌چین گوشت و سبزیجات را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید

• آموزش آشپزی؛ از ساوارین میت بال و جوجه چوبی کنجدی تا رولت لذیذ روما با پنیر + تصاویر


مواد مورد نیاز

گوشت بی‌استخوان…….۵۰۰ گرم، قیمه شده

پیاز درشت…… یک عدد، نگینی خرد شده

روغن مایع…… یک قاشق سوپخوری

آب جهت پخت گوشت…….۲ پیمانه

نمک و فلفل و زردچوبه…… به مقدار لازم

کره…… صد گرم

هویج…… یک پیمانه، نگینی خردشده

نخودفرنگی……..۱۵۰ گرم

برنج…..۳ پیمانه

آب ….. جهت پخت برنج

به ازای هر پیمانه برنج……. یک و نیم پیمانه

عصاره مرغ یا گوشت……..۲ عدد

روش‌تهیه

گوشت را با پیاز و روغن تفت داده و نمک، فلفل و زردچوبه بزنید. آب را اضافه کرده بگذارید تا گوشت بپزد. کره را در قابلمه‌ی مناسبی جهت پخت برنج آب کرده، هویج و نخودفرنگی را در آن کمی تفت دهید. برنج شسته شده و نمک و فلفل را اضافه کرده، تفت دهید. آب و عصاره‌ها را اضافه کنید و بگذارید بپزد تا جایی که آب آن کشیده شود ولی آن را دم نکنید. گوشت پخته را کف قالب گرد ساده و دیواره بلند و یا ماهی‌تابه تفلون چرب شده بچینید و برنج آماده را داخل آن بریزید، کاملاً فشار دهید و آب گوشت را روی برنج بدهید. روی برنج را با کاغذ روغنی خیس کرده بپوشانید و چند حفره روی آن ایجاد کنید؛ و در فر گرم شده با ۳۵۰ درجه فارنهایت و یا ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روی پنجره‌ی وسط فر به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. سپس از فر خارج کرده و پس از کمی خنک شدن در ظرف مورد نظر برگردانید.

منبع شور و شیرین 

انتهای پیام/

منبع

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=142082

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.