• امروز : شنبه - ۵ اسفند - ۱۴۰۲
  • برابر با : Saturday - 24 February - 2024

تولید روغن هسته انگور تحولی بزرگ در سبد تغذیه ای مردم

  • ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۱

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، مصرف روغن جز لاینفک سبد غذایی مردم است. بدن انسان نیاز به چربی دارد اما چربی مفید و به اصطلاح چربی خوب. متأسفانه روغن‌هایی که امروزه مصرف می‌کنیم نه تنها این نیاز را تأمین نکرده بلکه چربی‌های منفی و مضر را به بدن می‌رساند.

متأسفانه روغن‌های پالم و سویا که مدت هاست بر سر عوارض آن بحث است. عامل اصلی این بی انضباطی در روغن هاست و این روزها و مخصوصاً در این دهه اخیر که بحث سکته در جوانان به طور ناگهانی حتی در سنین پایین به گوشمان می‌رسد و به بحثی عادی تبدیل شده. اما باید بدانید استفاده ازپالم عامل قدرتمندی در بروز این بیماری هاست.

مهندس بصیر رضایی مدیرعامل شرکت آریا تجارت بصیر در این خصوص گفت: در آلمان دوره روغن‌های خوراکی به روش بدون حرارت (Cold Press) را گذرانده‌ام و تحقیقاتی که کردم اساساً درخت پالم دارای مکانیسم ضد حرارتی است و به حرارت بسیار حساس است. وقتی ما روغن‌های مرسوم را جهت سرخ کردن و مصارف گوناگون به کار می بریم. بر اثر حرارت مولکول‌های آن سریعاً تغییر شکل داده و فعل و انفعالات شیمیایی منفی سریعاً سبب بروز همان چربی‌های منفی در رگ‌ها می‌شود و سکته را پدید می‌آورد.

وی ادامه داد: به ضرس قاطع عرض می‌کنم روغن هسته انگوری که برای اولین بار در کشور به روش بدون حرارت در مجموعه ما تولید می‌شود با توجه به تیم مهندسی و فرمولاسیون خاصی که در نظر گرفته‌ایم و کوتاه‌تر شدن فاصله تولید و تبدیل و مصرف از مرغوبیت و کیفیت فوق العاده ای برخوردار است که نه تنها عوارض مذکور را نخواهد داشت بلکه صد درصد خواص فوق العاده و طبی را به ارمغان می‌آورد. روغن هسته انگور به دلیل آنتی اکسیدان بالا و ممتاز موجود شامل خاصیت ضدرسوب و عدم نفوذ چربی به رگ‌ها است. و به خاطر وجود پلی فنول ها و الیگومرهای پروسیانیدین و دیگر آنزیم‌ها و ترکیبات که در بحث نمی گنجد تأثیرات شگرفی حتی درمان بیماری‌های پوستی، سرطان پروستات و کاهش فشار خون و … است.

مدیرعامل شرکت آریا تجارت بصیر با بیان اینکه تلاش ما ورود این روغن مفید به سفره‌ها و سبد غذایی مردم عزیز ایران با حداقل قیمت می‌باشد، اظهار داشت: مطمئنم محصولی ممتاز و شایسته مردم کشور تولید خواهیم کرد. کشوری که دنبال خودکفایی و افزایش تولید ملی است، باید امنیت غذایی و حداقل کیفیت را به ارمغان بیاورد. من معتقدم ایران عزیز ما با توجه به تحریم‌ها ناعادلانه توان متکی بودن و پیشتازی و تأمین نیازهای کشورمان را با توجه به پتانسیل و منابع غنی و شرایط جغرافیایی که می‌بینیم دارد. البته به شرط اصلاح نگاه‌ها و اندیشه‌های مدیریتی و صد البته استفاده از اهل فن مربوطه در هر زمینه.

وی در پایان گفت: به حمایت‌ها و امکانات و تسهیلات سازمانهای ذیربط نیازمندیم و هدف و آرمان ما ایجاد تغییر و تحول و سبکی ممتاز در سلامت و سبد غذایی مردم سرزمین عزیزمان هستیم.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=953

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.