• امروز : جمعه - ۱۹ خرداد - ۱۴۰۲
  • برابر با : Friday - 9 June - 2023

تولید ۵۴ هزار چادر امدادی در سال گذشته

  • 29 فروردین 1402 - 14:56
تولید ۵۴ هزار چادر امدادی در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا امیریان مدیرعامل شرکت نساجی هلال در رابطه با حجم تولیدات سال گذشته این مجموعه گفت: سال ۱۴۰۱ در عرصه تولید اقلام امدادی و خودکفایی در این حوزه سال بسیار خوبی بود و بر این اساس ۵۴ هزار دستگاه انواع چادر امدادی و ۸۳۰ تن لوله مبلی در شرکت نساجی هلال تولید شد.
وی با اشاره به سایر تولیدات شرکت نساجی هلال گفت: در سال گذشته ۱۴۵ هزار تخته پتوی نمدی، ۴۲ هزار ثوب انواع پوشاک و ۸۳ هزار عدد انواع ساک امدادی و نظامی در این مجموعه تولید شده است.
امیریان ادامه داد: ۲۵ هزار عدد محصولات سراجی و ۳ هزار ست پزشکی و کیف کمک‌های اولیه نیز در این بازه زمانی ساخته شده است.
مدیرعامل شرکت نساجی هلال با اشاره به اینکه ۲۳ تن قیطان بافی در واحد نساجی هلال در تهران صورت گرفته است، گفت: علاوه بر تولیدات واحد تهران، در واحد خوانسار نیز تولیدات خوبی صورت گرفته است که از جمله آن‌ها می‌توان به ریسندگی ۲۷۳ تن نخ و تولید یک میلیون و ۴۰۰ هزار متر پارچه اشاره کرد.
میریان تاکید کرد: با توجه به شعار سال اولویت اول ما افزایش حجم تولید محصول با کیفیت در سال ۱۴۰۲ است و در این مسیر از تمامی ظرفیت‌ها بهره خواهیم گرفت تا کشور در تولید اقلام امدادی و زیستی به خودکفایی کامل برسد.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=191160

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.