• امروز : شنبه - ۳ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 24 May - 2025

جوجه کباب سیر و رزماری + طرز تهیه

  • ۰۶ آبان ۱۴۰۰ - ۱۱:۴۰
جوجه کباب سیر و رزماری + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه جوجه کباب سیر و رزماری را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید

• آموزش آشپزی؛ از ساوارین میت بال و جوجه چوبی کنجدی تا رولت لذیذ روما با پنیر + تصاویر


مواد مورد نیاز

آب مرغ……۴ پیمانه

فلفل سیاه دانه ای…… یک قاشق غذا خوری

برگ بو….. یک عدد

بالای ران مرغ با پوست و استخوان…….۸ تکه

لیمو ترش…….. ۴ عدد

روغن زیتون….. یک سوم پیمانه

جعفری تازه……. یک چهارم پیمانه

رزماری تازه…… ۳ قاشق غذا خوری

سیر خورد شده…….۳ قاشق غذا خوری

زنجبیل تازه خرد شده……. یک قاشق مربا خوری

نمک….. به مقدار لازم

مغز ران مرغ با پوست و استخوان……۸ عدد

روش‌تهیه

آب مرغ، فلفل سیاه، برگ بو را در قابلمه‌ای ریخته و بگذارید بجوشد سپس مرغ‌ها را به آن اضافه کرده، حدود ۳۰ دقیقه بپزد سپس روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا آب اضافه آن گرفته شود. سپس به کمک ۲ سیخ آن‌ها را به سیخ بکشید، سپس روغن زیتون، جعفری، رزماری، سیر، فلفل سیاه، زنجبیل و نمک را مخلوط کره کنید. سپس روی صفحه چدنی آن‌ها را گریل کرده و هنگام پخت از این سس مرتب روی آن بمالید. می‌توانید لیمو ترش‌ها را از وسط نصف کرده و گریل کنید و با جوجه کباب‌ها سرو کنید.

منبع: شو رو شیرین 

انتهای پیام/

منبع

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=137089

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.