• امروز : سه شنبه - ۱۷ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 8 July - 2025

خورش انارترش و شیرین برای پاییز + طرز تهیه

  • ۰۴ آبان ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۹
خورش انارترش و شیرین برای پاییز + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه  خورش انارترش و شیرین را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید

• آموزش آشپزی؛ از ساوارین میت بال و جوجه چوبی کنجدی تا رولت لذیذ روما با پنیر + تصاویر


مواد لازم برای ۵ نفر
پیاز – ۲ عدد
سیر – ۴ حبه
سینه مرغ خرد شده – یک کیلوگرم
روغن – ۵ قاشق غذاخوری
عصاره مرغ – به مقدار لازم
پودرسیر – یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه – یک قاشق چای خوری
رب انار – یک پنجم فنجان
زعفران و زردچوبه – به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- در تابه‌ای مناسب کمی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید.
۲- بعد از تفت پیاز سینه‌های مرغ را اضافه کنید و اجازه دهید تفت بخورد.
۳- دم‌کرده زعفران و ادویه را اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید.
۴- رب انار را همراه با عصاره گوشت به مواد بیفزایید و در انتها دانه‌های انار را به خورش اضافه کنید و اجازه دهید مواد با هم جا بیافتد.
۵- اگر شیرین دوست دارید‌ می‌توانید مزه آن را با اضافه کردن کمی شکر تغییر دهید.

منبع: خراسان 

انتهای پیام/

منبع

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=134638

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.