علی عبدیزاده مدیرعامل صندوق ملی محیط زیست در گفتوگو با خبرنگار مهر در رابطه با اینکه تاکنون چه اندازه از تسهیلات ارائه شده از سوی صندوق ملی محیط زیست هدفمند بوده است اظهار کرد: بررسیهای ما نشان میدهد علیرغم اینکه صندوق در سالهای گذشته یارانههای متنوعی به متقاضیان داده است اما متأسفانه بخشی از منابع صندوق به فعالیتهایی تخصیص پیدا کرده که اولویتهای محیط زیستی در آنجا تنها یک پوشش برای بهرهمندی از منابع ارزان بوده است.
وی گفت: اینکه در دوران کرونا متقاضیانی داشتیم که برای توسعه کسبوکار خود از محل صندوق ملی محیط زیست وام با یارانه قابل توجه دریافت کردهاند قابل تأمل است و مسئولیت نظارتی ما را سنگینتر میکند.
مدیرعامل صندوق ملی محیط زیست افزود: دسته دیگری از متقاضیان را شناسایی کردیم که برای شروع کسبوکار خود تسهیلات را در حوزههایی غیر از تولید فناورانه سازگار با محیط زیست هزینه کردهاند.
وی با تاکید بر اینکه فرایندهای اعطای تسهیلات در صندوق ملی محیط زیست در حال پایش و اصلاح است گفت: تمرکز این صندوق در مقطع کنونی آسیبشناسی اصلاح رویههای غلط گذشته تشدید نظارتها و اولویت بخشیدن به حوزههای مدیریت پسماند رفع آلایندگی و تولید فناورانه محصولات کشاورزی با مدیریت بهینه منابع طبیعی است.
عبدیزاده با بیان اینکه در پی محاسبه اثربخشی تسهیلات ارائه شده در دوران تحولی صندوق هستیم تصریح کرد: در کنار پژوهشکده محیط زیست از دانشگاهها و دیگر مراکز علمی پژوهشی برای سنجش میزان اثربخشی پروژههای تأمین مالی شده در قالب فراخوان دعوت به همکاری کردیم.
مدیرعامل صندوق ملی محیط زیست ابراز امیدواری کرد با اقدامات صورت گرفته در مسیر اصلاح ساختار اعطای تسهیلات منابع مالی این نهاد در وهله اول با اولویت به طرحهای تکنولوژی محور نوآور یا دانشبنیان و بعد از آن به صنایع مخاطب مأموریتهای صندوق در راستای بهبود وضع محیط زیست تعلق بگیرد.
دریافت وامهای یارانهای در پوشش فعالیتهای محیط زیستی
لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=268595