ساندویچ ساز یا ساندویچ میکر یک دستگاه است که تقرییا تو همه خانه پیدا میشود. اگر این دستگاه رو دارید به راحت میتوانید در عرض چند دقیقه داخل آن کیک های خوشمزه بپزید. اما دستور پخت این کیک ها چیست و چگونه باید پخته شود؟ ما را همراهی کنید.
طرز تهیه کیک در ساندویچ ساز
مواد لازم
- آرد سفید: ۵ قاشق غذاخوری
- تخممرغ: ۱ عدد
- روغن مایع :۲ قاشق غذاخوری
- شکر: ۴ قاشق غذاخوری
- شیر :۳ قاشق غذاخوری
- بیکینگ پودر :۱ قاشق چایخوری
- وانیل :نوک قاشق چایخوری
برای شروع، تخممرغ را درون یک ظرف مناسب بشکنید. سپس وانیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. بعد از آن، شکر را به تخممرغها اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا رنگ مخلوط روشن و کرمی شود.در ادامه شیر و روغن مایع (یا کره ذوب شده) را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا تمام مواد به طور کامل ترکیب شوند.
سپس، آرد را الک کرده، با بیکینگ پودر مخلوط کنید و به تدریج و در سه مرحله به مواد اضافه کنید. در حین هم زدن، حتماً در یک جهت هم بزنید تا مواد یکدست شوند. توجه داشته باشید که پس از اضافه کردن آرد، نباید بیش از حد هم بزنید.
سینیهای بالایی و پایینی ساندویچساز را کامل چرب کنید و سپس دستگاه را روشن کنید تا به خوبی داغ شود سپس یک سوم از مایه کیک را در یک ظرف جداگانه بریزید و یک قاشق مرباخوری پر از پودر کاکائو به آن اضافه کنید. سپس مایه کیک را هم بزنید تا پودر کاکائو به طور کامل با مایه ترکیب شود.برای تهیه کیک زبرا در ساندویچ ساز، پس از ریختن مایه وانیلی در ساندویچ میکر، میتوانید مایه کیک کاکائویی را داخل قیف بریزید یا با قاشق آن را روی مایه وانیلی قرار دهید. سپس با استفاده از خلال دندان، طرح دلخواه را ایجاد کنید.
برای تهیه کیک، مایه کیک را درون ساندویچ میکر داغ بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید. توجه داشته باشید که ساندویچ ساز را بیش از حد پر نکنید، زیرا در حین پف کردن، مایه کیک ممکن است از قالب بیرون بریزد. همچنین اگر مایه کیک را خیلی کم بریزید، کیک رنگ خوبی نخواهد داشت. حدود ۲ قاشق غذاخوری از مایه کیک کافی است.درب ساندویچ ساز رو ببندید و حدود ۳ تا ۵ دقیقه صبر کنید تا کیک پخته و طلایی بشه. قبل از اینکه کیکها رو از ساندویچ ساز بیرون بیارید اول با یک خلال دندون چک کنید که داخل کیکها هم پخته باشه.در انتها میتوانید آن را شکلات سطلی کاکائویی قنادی مایع خوشمزه تزیین کنید.
نکته حائز اهمیت: هنگام ریختن مایه کیک در خانههای ساندویچ ساز، بهتر است از یک قاشق بیشتر استفاده نکنید، زیرا در حین پخت پف میکند و ممکن است سر برود که این موضوع میتواند مشکلساز شود.
پنکیک ماست در ساندویچ ساز
مواد لازم:
- آرد: ۷ قاشق غذا خوری
ماست: ۳ قاشق غذاخوری
تخم مرغ : ۱ عدد
شکر: ۲ تا ۳ ق غ
کره: ۱ ق غ
بکینگ پودر: نصف قاشق چای خوری
وانیل :نوک قاشق چای خوری
نمک ۱: به میران لازم
در این دستور تهیه کیک شکلاتی، ابتدا آرد، بکینگ پودر و نمک را در یک کاسه مخلوط کرده و سپس ویسک میکنیم تا مواد به خوبی ترکیب شوند. در ظرف دیگر، تخم مرغ، وانیل و شکر را با چنگال یا ویسک هم مکنیم تا مخلوط کرده و سپس ماست را به آن اضافه کرده و دوباره مخلوط میکنیم. سپس کره مذاب را به مخلوط اضافه کرده و دوباره همه را با هم مخلوط میکنیم.
حالا مخلوط تخم مرغی را به مواد خشک اضافه کرده و همه را با هم مخلوط میکنیم تا یک خمیر یکدست بدست آید. سپس دو قاشق از این خمیر را در ظرفی با پودر کاکائو ترکیب کرده و داخل قیف یا زیپ لاک میریزیم.
حالا دستگاه ساندویچ ساز را روشن کرده و با قلمو به خوبی چرب میکنیم. یک قاشق از مواد سفید را در هر خانه ساندویچ ساز ریخته و با مخلوط کاکائویی رویش طرح میاندازیم. حدود ۵ دقیقه درب دستگاه را بسته تا آماده شود.
بعد از گذشت زمان مورد نیاز، کیکهای شکلاتی آماده است. حال میتوانید آنها را با تزئینات مختلف، مثلاً شکلات رنده شده یا توت فرنگی، تزئین کرده و لذت ببرید.

طرز تهیه کوکی مغزار در ساندویچ ساز
- آرد:۱.۵ پیمانه
- شکر:۱/۲ پیمانه
- روغن مایع:۱/۲ پیمانه
- ماست:۱/۲ پیمانه
- تخم مرغ:۲ عدد
- بیکینگ پودر:۱ قاشق مربا خوری
- وانیل :۱/۲ قاشق چای خوری
- نمک: به میزان لازم
- پودر کاکائو :۱-۲ قاشق غذا خوری
- نوتلا : به میزان لازم
برای تهیه کوکی های نوتلا دار ابتدا آرد و نمک و بکینگ پودر را سه بار الک کنید تا همگن شود. سپس تخم مرغ و شکر و وانیل را ۵ دقیقه با همزن بزنید تا حجیم و کرم رنگ شود.سپس روغن و ماست را به مواد مخلوط شده اضافه کنید و یک دقیقه دیگر بزنید. در ادامه مواد خشک الک شده را به مواد مایه اضافه کرده و مخلوط کنید تا تمامی مواد به خوبی ترکیب شوند.
حالا مواد را دو قسمت کنید و به یک قسمت پودر کاکائو اضافه کنید تا همگن شود. سپس صفحات دستگاه ساندویچ ساز را با برس چرب کرده و دستگاه را برای ۸ دقیقه گرم کنید.حالا داخل هر خانه دستگاه ۱ قاشق از مواد را بریزید و سریعا در آن خانه پخش کنید. سپس در مرکز هر خانه ۱ قاشق نوتلا قرار دهید و دوباره ۱ قاشق از مواد را روی آن بریزید و صاف کنید.
برای طرح دار کردن کوکی، مقداری از مواد سفید و کاکائویی را در کیسه های جداگانه بریزید و سوراخ کوچکی در کیسه ها ایجاد کنید. سپس با رنگ مخالف روی کوکی طرح دلخواه را بکشید.در انتها دستگاه را بسته و برای ۵ تا ۶ دقیقه اجازه دهید تا کوکی ها پخته شوند. سپس آنها را از دستگاه خارج کرده و آماده سرو شدن هستند.

نکات
- اولین نکتهای که باید به آن توجه کنید این است که هربار صفحات را چرب کنید و مواد را بریزید. این کار باعث میشود تا خمیر به راحتی از قالب خارج شود و شما بتوانید به راحتی آن را شکل دهید.
- یک نکته دیگر این است که این کوکی نسبتا کم شیرین است. بنابراین، اگر علاقهمندید به طعم شیرینتر، میتوانید مقدار شکر را افزایش دهید.
- حتما دقت کنید که خانههای دستگاه را بیش از حد پر نکنید تا شیرینی به خوبی پف کند و خمیر نشود. این مورد بسیار مهم است زیرا اگر خمیر بسیار پفی نشود، کوکیها خشک و بیطعم خواهند بود.
- بعد از پخت، حتما روی توری قرار دهید تا خنک شود و حالت خیس و خمیری به خود نگیرد. این کار باعث میشود تا کوکیها به درستی سفت شوند و طعم منحصر به فرد خود را حفظ کنند.
- در ضمن، اگر علاقهمندید میتوانید پودر کاکائو را حذف کنید و از انواع طعم دهنده و اسانس و رنگ مثل هل یا دارچین استفاده کنید. این کار باعث میشود تا به طعم مخصوص و دلچسبتری دست یابید.





















