• امروز : جمعه - ۲۰ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 11 July - 2025

دستور پخت شیرینی های لیمویی با تاپینگ نارگیل

  • ۲۵ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۴
دستور پخت شیرینی های لیمویی با تاپینگ نارگیل

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور پخت شیرینی های لیمویی با تاپینگ نارگیل  را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱، ۱/۲ فنجان آرد چند منظوره۱/۲ فنجان پودر قندکره ۱/۲ فنجان۴ عدد تخم مرغ بزرگ۱، ۱/۲ فنجان شکر دانه ریز۱/۲ فنجان آب لیمو۱ قاشق چایخوری بیکینگ پودر۳/۴ فنجان نارگیل خرد شده
دستور پخت:فر خود را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. در یک کاسه متوسط ​​، آرد و پودر قند را مخلوط کنید. مخلوط کنید تا یکدست شوند. با استفاده از یک میکسر، کره را اضافه و مخلوط کنید تا زمانی که مخلوط دانه‌های کوچک به اندازه نخود داشته باشد. اگر میکسر ندارید، اجازه دهید کره به دمای اتاق برسد و سپس آن را فقط با دستان خود در مخلوط آرد مخلوط کنید.
یک قالب کیک متوسط را با روغن چرب کنید. مخلوط آرد، کره و شکر را به طور یکنواخت درون ظرف بریزید و آن را با دست فشار دهید تا فشرده شود. به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. در حالی که آن در حال پخت است، تخم مرغ‌ها، شکر دانه ریز، آب لیمو و بیکینگ پودر را در یک کاسه ترکیب کنید. آن را خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود.
بیکینگ پودر با اسید داخل آب لیمو واکنش نشان داده و شروع به کف شدن می‌کند، نگران نباشید. وقتی پخت مخلوط آرد و شکر تمام شد، سریع مخلوط تخم مرغ را دوباره مخلوط کنید و سپس آن را در قالب بریزید. نارگیل خرد شده را روی آن بپاشید و ۲۰ دقیقه دیگر یا تا زمانی که روی آن قهوه‌ای طلایی شود، کل آن را بپزید. بگذارید ۱۰ دقیقه قبل از سرو کردن خنک شود.
منبع:آشپزی ها
انتهای پیام/

منبع

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=123768

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.