• امروز : شنبه - ۲۴ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 14 June - 2025

دستگیری ۲۸۵۰ نفر از اتباع بیگانه غیر مجاز در خوزستان

  • ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۲۳:۱۶
دستگیری ۲۸۵۰ نفر از اتباع بیگانه غیر مجاز در خوزستان

به گزارش خبرنگار مهر سردار سید محمود میرفیضی در تشریح این خبر اظهار کرد: پلیس اطلاعات و امنیت فرماندهی انتظامی استان در سال ۱۴۰۴ تاکنون در ۱۱ طرح در سطح استان با کمک سایر یگان‌های انتظامی طرح شناسایی و دستگیری اتباع بیگانه غیر مجاز را اجرا کردند.

وی تصریح کرد: در راستای اجرای سیاست ابلاغی وزارت کشور مبنی بر شناسایی و بازگرداندن اتباع بیگانه غیر مجاز به کشورهای خود و همچنین اجرای قانون که حضور هرگونه اتباع خارجی به صورت غیر مجاز را جرم اعلام داشته است. با هماهنگی مقام قضائی تعداد دو هزار و ۸۵۰ نفر اتباع غیر مجاز بیگانه در سطح استان دستگیر و اقدامات لازم به‌منظور انتقال آنها صورت پذیرفته است.

سردار میرفیضی افزود: قطعاً برای کارفرمایانی که به صورت غیر قانونی از اتباع بیگانه غیر مجاز در کارگاه‌ها یا ساختمان سازی استفاده می‌کنند پرونده قضائی تشکیل و به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.

وی همچنین اعلام کرد: هرگونه خرید و فروش کارت بانکی مسکن و خودرو برای اتباع بیگانه غیر مجاز غیر قانونی بوده و در صورت مشاهده و اثبات با این افراد نیز برخورد قانونی توسط این فرماندهی صورت می‌پذیرد.

فرمانده انتظامی استان خوزستان در پایان از شهروندان خواست هرگونه اخبار و اطلاعات در ارتباط با اتباع بیگانه غیرمجاز را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=286547

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.