ربات برف‌روب هم از راه رسید

  • ۰۴ دی ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۹
ربات برف‌روب هم از راه رسید

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، ربات برف‌روب اسنوبات اس ۱ که با باتری کار می‌کند، به طور خودکار مسیرهای پربرف را شناسایی و پاکسازی می‌کند و البته فعلاً در دومین مرحله بررسی آزمایشی قرار دارد.

این ربات با موفقیت برای برف‌روبی پارکینگ‌های بزرگ سرباز مورد استفاده قرار گرفته و برای این کار نیازی به مداخله افراد نبوده است.

کاربران برای استفاده از این ربات باید باند رادیویی آن را تنظیم کنند و سپس با استفاده از تعدادی چراغ محوطه مورد نظر خود برای برف‌روبی را تعیین کنند تا سیگنال‌ها برای چراغ‌های یادشده ارسال شده و در نهایت مسیر برف‌روبی مشخص شود. در ادامه نیازی به دخالت افراد نیست و برف‌روبی به طور خودکار انجام می‌شود.

نکته مهم این است که مسیر مشخص شده برف‌روبی نباید یک شکل هندسی دقیق داشته باشد. یک اپلیکیشن اندرویدی یا آی او اس برای تنظیم دستی مسیر برف‌روبی در نظر گرفته شده است. همچنین می‌توان به صورت آنی و لحظه به لحظه مسیر برف‌روبی را با استفاده از یک دسته کنترل بی سیم تغییر داد.

این ربات ۱۹۹۹ دلار قیمت دارد و بسته به سطح حرکتی خود از یک خراش دهنده سطح یا برس چرخان برای کنار زدن برف استفاده می‌کند. این ربات می‌تواند برف را تا فاصله ۳.۷ متری پرتاب کند و حداکثر ارتفاع برفی که این ربات در آن قادر به فعالیت است ۳۰۵ میلیمتر است. سرعت حرکت این ربات هم ۰.۴ متر در ثانیه است.

ربات یادشده از حسگرهای لیدار برای شناسایی موانع استفاده کرده و با شارژ کامل باتری برای ۱.۵ تا حداکثر دو ساعت قابل استفاده است. این ربات ۶۵ کیلوگرم وزن دارد و به صورت ضدآب طراحی شده است.

منبع

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=152762

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.