• امروز : دوشنبه - ۲۲ بهمن - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 10 February - 2025

سازمان ملل: اسراییل به دنبال پاکسازی اردوگاه جنین است

  • ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۵:۰۸
سازمان ملل: اسراییل به دنبال پاکسازی اردوگاه جنین است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، اسکان بیش از ۷۰۰ هزار شهرک نشین صهیونیست در اراضی اشغالی در کرانه باختری باعث شده است، تل آویو تدابیر امنیتی در این منطقه را تشدید کند. این مسئله همراه با طرح‌های جدید رژیم صهیونیستی برای آواره ساختن بیشتر فلسطینیان بوده است.

بر این اساس، فرانچسکا آلبانیز، گزارشگر ویژه سازمان ملل در امور فلسطینیان به شدت از عملیات رژیم صهیونیستی در کرانه باختری انتقاد کرد.

وی در این باره گفت: ما شاهد حملات گسترده ارتش اسرائیل به مناطق مختلف کرانه باختری هستیم.

تل آویو در نظر دارد اردوگاه آوارگان جنین در شمال کرانه باختری را از فلسطینیان پاکسازی کند.

آلبانیز خاطر نشان کرد: اکنون نظامیان صهیونیست بدون توجه به حضور غیرنظامیان در اردوگاه جنین، در حال هدف قرار دادن این اردوگاه هستند. رفتار صهیونیست‌ها با فلسطینیان، استعماری است.

این مقام سازمان ملل تاکید کرد: بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی یک جنایتکار جنگی است که از سوی دیوان کیفری بین المللی اکنون تحت پیگرد قضائی قرار دارد. جنایات اسرائیل علیه غیرنظامیان فلسطینی بسیار جدی است.

وی در پایان افزود: کشورهای عربی درباره مسئله فلسطین بی تفاوت بوده و من شخصاً از عدم مداخله آنها در این مسئله شوکه شده ام.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=279846

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.