• امروز : چهارشنبه - ۱۲ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Wednesday - 4 October - 2023

شربت شونیسل دشمن پروستات + علائم پروستات

  • 23 مرداد 1401 - 11:43
شربت شونیسل دشمن پروستات + علائم پروستات

در این مقاله در مورد علل و علائم سرطان پروستات و همچنین تاثیر شربت شونیسل بر درمان این بیماری صحبت خواهیم کرد. در ابتدا لازم است بدانیم پروستات چیست و علل به وجود آمدن آن چه می باشد. با ما همراه باشید:

پروستات چیست؟

پروستات غده کوچکی است که در پایین شکم مرد قرار دارد و زیر مثانه قرار دارد و مجرای ادرار را احاطه کرده است. هورمون تستوسترون، پروستات را تنظیم می کند. علاوه بر این، غده پروستات مایع منی تولید می کند که به نام اسپرم نیز شناخته می شود . منی ماده ای حاوی اسپرم است که در هنگام انزال از مجرای ادرار خارج می شود.

سرطان پروستات چیست؟

هنگامی که یک رشد غیر طبیعی و بدخیم سلولی – که تومور نامیده می شود – در پروستات شکل می گیرد، به آن سرطان پروستات می گویند. این سرطان می تواند به نواحی دیگر بدن سرایت کند. در این موارد، چون سرطان از سلول های پروستات ساخته شده است، همچنان سرطان پروستات نامیده می شود.

سرطان پروستات نیز بر اساس سرعت رشد آن طبقه بندی می شود. دو نوع رشد دارد:

۱- تهاجمی، یا به سرعت در حال رشد. ۲- غیر تهاجمی یا با رشد کند

با سرطان غیر تهاجمی پروستات، تومور به کندی رشد می کند و در صورتی که سرطان و بزرگی پروستات شما خوش خیم تشخیص داده شود می توانید با شربت شونیسل آن را درمان کنید و یا جلوی پیشروی آن را بگیرید. با این حال، با سرطان تهاجمی، تومور می تواند بیش از حد رشد کند و به سایر نواحی بدن مانند استخوان ها گسترش یابد و به سرطان متاستاتیک تبدیل شود .

علل و عوامل خطر سرطان پروستات

هیچ دلیل شناخته شده ای برای سرطان پروستات وجود ندارد، اما عوامل خطر مانند سابقه خانوادگی یا سن ممکن است احتمال ابتلا به این بدخیمی را افزایش دهند .

چه کسی در معرض خطر است؟

در حالی که سرطان پروستات ممکن است در هر مردی رخ دهد، برخی عوامل خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد. اینهاعوامل خطرمنبع مورد اعتمادعبارتند از:

  1. سن بالاتر، ۵۰ سال یا بیشتر
  2. سابقه خانوادگی سرطان پروستات
  3. قومیت ها یا نژادهای خاص
  4. چاقی
  5. تغییرات ژنتیکی

 سرطان پروستات نیز در مردان زیر ۴۰ سال نادر است.

علائم سرطان پروستات

برخی از انواع سرطان پروستات غیر تهاجمی هستند، بنابراین ممکن است علائمی نداشته باشید. با این حال، سرطان پیشرفته پروستات اغلب علائم ایجاد می کند.

اگر هر یک از علائم یا علائم زیر را دارید، در مراجعه به پزشک تردید نکنید. علاوه بر این، سایر بیماری ها می توانند برخی از علائم سرطان پروستات مانند هیپرپلازی خوش خیم پروستات (BPH) را ایجاد کنند، بنابراین برای تشخیص صحیح باید با پزشک خود مشورت کنید.

علائم منبع مورد اعتمادسرطان پروستات می تواند شامل مشکلات ادراری، مشکلات جنسی و درد و بی حسی باشد.

مشکلات ادراری

مشکلات ادراری شایع هستند زیرا پروستات در زیر مثانه قرار دارد و مجرای ادرار را احاطه کرده است. به دلیل این مکان، اگر تومور روی پروستات رشد کند، می تواند به مثانه یا مجرای ادرار فشار بیاورد و مشکلاتی ایجاد کند.

مشکلات ادراری می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • نیاز مکرر به ادرار کردن
  • جریانی که کندتر یا ضعیف تر از حالت عادی است
  • خونریزی هنگام ادرار کردن

مشکلات جنسی

اختلال نعوظ ممکن است یکی از علائم سرطان پروستات باشد. ناتوانی جنسی نیز نامیده می شود ، این وضعیت باعث می شود نتوانید نعوظ داشته باشید و نعوظ را حفظ کنید.

وجود خون در مایع منی پس از انزال نیز می تواند از علائم سرطان پروستات باشد. البته اگر شما به دنبال داروی گیاهی ناتوانی جنسی هستید می توانید از قطره بهار ۲ دکتر خیراندیش استفاده کنید.

درد و بی حسی

ممکن است دچار ضعف یا بی حسی در پاها و پاها شوید. همچنین اگر سرطان گسترش یافته و باعث فشار بر نخاع شود، ممکن است کنترل مثانه و روده خود را از دست بدهید .

تشخیص زودهنگام سرطان پروستات

یکی از بهترین راه‌ها برای تشخیص سرطان قبل از ظاهر شدن علائم، انجام آزمایش غربالگری است. هر چه زودتر سرطان را پیدا کنید، درمان آن آسان تر خواهد بود.

آنتی ژن اختصاصی پروستات (PSA)

PSA یک آزمایش خون است که تعداد پروتئین های پروستات را در خون شما اندازه گیری می کند. اگر سطح آن بالا باشد، ممکن است نشان دهنده سرطان پروستات باشد.

آزمایش PSA ابزار مفیدی برای پزشک شما است تا بررسی کند که آیا سطح PSA شما ممکن است نشان دهنده سرطان پروستات باشد یا خیر. از آنجایی که تشخیص زودهنگام برای درمان سرطان بسیار مهم است، این یک مزیت بزرگ است. این آزمایش نسبتا ساده و به طور گسترده برای افراد مبتلا به پروستات که می خواهند غربالگری شوند در دسترس است.

با این حال، معایب و مزایای غربالگری وجود دارد. 

تصویربرداری پروستات

با استفاده از تصویربرداری پیشرفته، مانند ام آر آی یا سونوگرافی ، می توانید سرطان پروستات را تشخیص دهید. در یک مقاله تحقیقاتی در سال ۲۰۱۸ ، کارشناسان نشان دادند که اکنون می توانید آن را زودتر تشخیص دهید – و مرحله آن را بهتر شناسایی کنید – با فناوری های بهبود یافته.

شربت شونیسل دشمن پروستات

اگر پروستات شما بنا بر تصویربرداری بزرگ تشخیص داده که این موضوع با بالارفتن سن اتفاق می افتد شما می توانید از شربت شونیسل دکتر خیراندیش استفاده نمایید و علاوه بر جلوگیری از بزرگ شدن پروستات آن را نیز درمان کنید. همچنین عوارض ناشی از بزرگ شدن پروستات یعنی ناتوانی جنسی نیز با شربت شونیسل رفع خواهد شد. برای خرید شربت شونیسل اصل به سایت عطاری آنلاین گندم کالا مراجعه کنید.

درمان سرطان پروستات

پزشک شما بر اساس سن، وضعیت سلامتی و مرحله سرطان شما یک برنامه درمانی مناسب برای سرطان شما ایجاد خواهد کرد.

غیر تهاجمی

اگر سرطان غیر تهاجمی باشد، پزشک ممکن است انتظار مراقبه را توصیه کند که به آن نظارت فعال نیز گفته می شود. این بدان معنی است که شما درمان را به تعویق می اندازید اما برای نظارت بر سرطان به طور منظم با پزشک خود معاینات می کنید.

اگر پزشک شما تصمیم بگیرد که سرطان را با استفاده از نظارت فعال کنترل کند، PSA شما را هر ۶ ماه یکبار بررسی می کند و DRE سالانه انجام می دهد. علاوه بر این، آنها ممکن است یک بیوپسی و تصویربرداری مجدد را در ۱ تا ۳ سال پس از تشخیص اولیه انجام دهند.

پزشک به تنهایی علائم شما را به طور فعال کنترل می کند تا تصمیم بگیرد که آیا درمان به سادگی با مشاهده بیماری مورد نیاز است یا خیر.

تهاجمی

پزشکان ممکن است انواع تهاجمی‌تر سرطان را با گزینه‌های دیگری درمان کنند، مانند:

  • عمل جراحي
  • تابش – تشعشع
  • سرما درمانی
  • هورمون درمانی
  • شیمی درمانی

اگر سرطان شما بسیار تهاجمی است و متاستاز داده است، به احتمال زیاد به استخوان های شما سرایت کرده است. برای متاستازهای استخوانی ، علاوه بر درمان های دیگر، ممکن است از درمان های فوق استفاده شود.

پیشگیری از سرطان پروستات

عوامل خطر برای سرطان پروستات، مانند سن و سابقه خانوادگی، که نمی توانید آن را کنترل کنید. اما به عنوان مثال، ترک سیگار می تواند خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهد. رژیم غذایی و ورزش نیز عواملی ضروری هستند که می توانند بر خطر ابتلا به سرطان پروستات تأثیر بگذارند.

رژیم غذایی

برخی غذاها ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات کمک کنند، مانند رژیم غذایی کم لبنیات و کلسیم. برخی از غذاهایی که می توانند خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش دهند عبارتند از:

  • سبزیجات چلیپایی مانند کلم بروکلی، کلم بروکسل و کلم پیچ
  • ماهی
  • سویا
  • روغن هایی که حاوی اسیدهای چرب امگا ۳ هستند، مانند روغن زیتون

ورزش

ورزش احتمالا می تواند به کاهش خطر ابتلا به سرطان پیشرفته پروستات و مرگ بر اثر سرطان پروستات کمک کند.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=167483

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.