• امروز : دوشنبه - ۱۶ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 7 October - 2024

طرز تهیه حلیم بادمجان خانگی، میرزاقاسمی مجلسی، کشک بادمجان با گردو

  • ۲۱ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۴۱
طرز تهیه حلیم بادمجان خانگی، میرزاقاسمی مجلسی، کشک بادمجان با گردو

بادمجان یکی از مواد غذایی بسیار خوشمزه است که می توانید با آن انواع خورشت ها و پلو ها و غذا ها را تهیه کنید.  بادمجان یکی از صیفی جات است که خواص فراوانی دارد و غذا های بسیار زیادی را می توانید با آن تهیه کنید. بادمجان در دو نوع قلمی و دلمه ای در ایران بسیار محبوب است شاید انواع مختلفی از آن در دنیا وجود داشته باشد و یک گیاه بومی هندوستان می باشد که 1500 سال از کشف آن می گذرد. برای تهیه غذا ها می توانید از بادمجان تازه و قلمی با پوست بنفش رنگ و کشیده استفاده کنید و یا می توانید بادمجان ها را سرخ و فریز کنید و برای غذای مورد نظر گرم کنید. بادمجان یکی از گیاه های می باشد که در اکثر مناطق معتدل رشد می کند و برای سلامت گوارش و درمان کبد چرب نیز گزینه خوبی می باشد و کسانی که در رژیم لاغری هستند می توانند از بادمجان استفاده کنند. امروز تصمیم گرفتیم سه نوع از محبوب ترین غذا با بادمجان را به شما یاد دهیم که عبارت است ازحلیم بادمجان، میرزاقاسمی، کشک بادمجان همراه ما باشید.

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان بی شک یکی از غذا های خوشمزه و سنتی ایرانی می باشد که با گوشت و بدون گوشت تهیه می شود و در هر صورت یک غذای کامل و مجلسی می باشد. شما می توانید حلیم بادمجان را برای مهمانی و مراسمات مختلف تهیه و سرو کنید. برای تزیین حلیم بادمجان می توانید از کشک و سیر خشک شده استفاده کنید و به همراه نان تازه سرو کنید. اما برای مشاهده دستور تهیه حلیم بادمجان به سایت پارسی دی مراجعه کنید.

میرزاقاسمی

میرزاقاسمی یکی از غذا های نونی و بسیار خوشمزه است که به روش های مختلفی تهیه می شود و شما می توانید برای شام یا نهار این غذای خوشمزه را با بادمجان تهیه و سرو کنید. شما می توانید تخم مرغ را داخل آن بکشنید و یا نیمرو را تهیه کنید و روی میرزاقاسمی قرار دهید. اما برای مشاهده دستور تهیه میرزاقاسمی به سایت پارسی دی مراجعه کنید.

کشک بادمجان

کشک بادمجان یکی از غذا های فوق العاده سنتی ایرانی می باشد که می توانید با گوشت و یا بدون گوشت با گردو و کشک تهیه کنید. کشک بادمجان یکی از غذا های مجلسی می باشد که با نان تازه و سبزی خوردن فوق العاده می شود. بهتر است برای تهیه این غذا از بادمجان قلمی و بدون تخم استفاده کنید و می توانید برای اینکه روغن کمتری به خود جذب کند بادمجان ها را کبابی کنید. اما برای مشاهده دستور تهیه کشک بادمجان به سایت آلامتو مراجعه کنید.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=165731

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.