زرشک پلو با مرغ یکی از پر طرفدار ترین و البته محبوب ترین غذاهای ایرانی است. این غذا همچنینیک غذا مجلسی نیز حساب می شود که می توانید این غذا را به راحتی درست کنید.
اگر دوست دارید که یادبگیرید که چگونه این غذا را به راحتی درست کنید با من تا انتها همراه باشید.
محبوب ترین پلو ها در ایران
- باقالی پلو با مرغ
- ته چین مرغ
- لوبیا پلو
- عدس پلو
- استانبولی پلو
- دمپختک
- قیمه نثار
- هویج پلو
- قورمه سبزی
مواد لازم برای درست کردن زرشک پلو خوشمزه

- برنج
- مرغ
- پیاز
- زرد چوبه
- نمک
- رب
- زعفران
- آبلیمو
- گلاب
- زرشک
- شکر
- خلال پسته
- کره
طرز تهیه زرشک پلو به صورت گام به گام
اگر دوست دارید که طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی یاد بگیرید با من همراه باشید. برای شروع باید مرغ را تمیز کنیم. مرغ را باید تیکه تیکه کنیم. نوبت به پیاز ها می رسه پیاز ها را نگینی می کنیم و شروع به تفت دادن پیاز ها می کنیم.
ادویه هایی که داریم را به قابلمه اضافه میکنیم مثلا نمک، فلفل و..
خوب مرغ هایی که تمیز کردیم رو باید به پیاز هایی که ادویه زدیم اضافه کنیم.
نوبت به اضافه کردن آب به مرغ می کنیم باید مقداری آب به مرغ اضافه کنید که تمام مرغ را دربر نگیرد. خوب حالا وقتی که مطمن شدید که مرغ پخته باید مرغ ها را سرخ کنیم. برای سرخ کردن مرغ ها نیاز به رب هم داریم. وقتی مرغ خوب سرخ شد نیاز به اضافه کردن زعفران به غذا داریم.
زرشک پلو با مرغ یک غذا خیلی ساده حساب می شوند که به راحتی می توانید درست کنید در ادامه نکاتی که باید در درست کردن این غذا نیاز دارید را باهم مرور می کنیم.
چگونه زرشک پلو با مرغ خوشرنگ و خوشمزه داشته باشیم؟
- خوب یکی از نکاتی که می توانید رعایت کنید خلال پسته ها را زمانی به غذا اضافه کنید که غذا روی حرارت نباشد به دلیل این که ممکن است غذا کاملا تغییر رنگ دهد.
- یکی دیگه از نکاتی که باید رعایت کنید اضافه کردن شکر هست، برای اضافه کردن شکر باید دقت کنید زمانی که شکر حل شد سریع گاز را خاموش کنید.
- زعفران را باید جداگانه اضافه کنیم تا بزاریم که همه مواد از جمله زرشک رنگ خود را به غذا دهد.
نکاتی که در تهیه زرشک پلو با مرغ باید توجه کنید.

- بهتر است که مرغ را قبل از این که شروع به درست کردن غذا کنیم شروع به سرخ کردن مرغ کنیم.
- شما می توانید به جای استفاده از مرغ می توانید بوقلمون استفاده کنید که باعث می شود مزه جذابی به غذاتان بدهد.
- یکی از نکاتی که می توانید استفاده کنید، خرید ادویه زرشک پلو با مرغ که با اضافه کردن این ادویه می توانید بو و مزه فوق العاده ای به غذا می دهد.
- زمانی که دارید مرغ را تفت می دهید توجه کنید که تنها از ادویه های: زردچوبه و نمک استفاده کنید. به همین دلیل رب و زعفران این غذا را خوشمزه تر می کند.
- شما از پوست مرغ خوشتون نمیاد؟ ولی برای این غذا بهتره که پوست مرغ را نکنید و با پوست مرغ را سرخ کنید.
- در کنار غذا حتما آب مرغ را سرو کنید و در کنار غذا قرار دهید.
- خلال پسته بسیار به خوشمزه تر کردن غذا کمک می کند بهتر است که به زرشک ها خلال پسته اضافه کنید.
- در زمان اضافه کردن شکر به زرشک حتما روی شعله کم باشد.
- بعد از درست کردن غذا می توانید فریز کنید تا رنگ غذا حفظ شود.
درست کردن این غذا حدودا 2 ساعت طول می کشد و برای ناهار و شام انتخاب بسیار خوبی هست یک پیشنهاد ما هم اضافه کردن آلو به غذا است که باعث می شه خوشمزه تر بشه.
زرشک پلو با مرغ می تواند به شکل های:
- زرشک پلو با میگو
- زرشک پلو با مرغ پرتقالی
- زرشک پلو با ماهیچه
اگر عاشق زرشک پلو با مرغ هستید حتما از پیشنهاد های بالا استفاده کنید تا تجربه جدید داشته باشید.
سرو زرشک پلو با مرغ
با سلیقه خودتون برنج زعفرانی را به برنج سفید اضافه کنید و زرشک را نیز روی غذا بریزید حتما آب مرغ را هم در کنار غذا بزارید و در نهایت مرغ
نوش جان