• امروز : چهارشنبه - ۱۸ مهر - ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 9 October - 2024

آموزش کامل معاملات فیوچرز

  • ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۰۱
آموزش کامل معاملات فیوچرز

با گذر زمان، مفاهیم پیچیده و جدیدی در بازار ارزهای دیجیتال و بازارهای مالی ممکن است به وجود بیاید که باعث سردرگمی شما شود. فعالیت در این بازارهای پر ریسک با روش‌های مختلفی امکان پذیر هست. تنوع در این بازار بزرگ، بسیار زیاد است. علت این تنوع، جذب حداکثر سرمایه و تامین نیازهای طیف گسترده‌ای از تریدرها است.

در این بازار، یکی از مفاهیم پیچیده و در عین حال سودآوری که وجود دارد، شرکت در قرارداد آتی یا معاملات فیوچر است. این قراردادها در بازارهای مالی بسیار کاربردی هستند و معامله‌گران زیادی از آنها استفاده می‌کنند.

کشف یک صرافی خوب برای معامله ارزهای دیجیتال یا تبدیل آنها به ارزهای ملی یکی از دغدغه‌های معامله گران است. وجود تحریم‌ها نیز بر آتش این نگرانی‌ها می‌افزاید و کار را سخت‌تر می‌کند.

 در این مقاله قصد داریم که بدانیم فیوچرز چیست و معاملات فیوچرز در صرافی‌های مختلف را آموزش دهیم. این صرافی‌ها از تحریم‌ها در امان مانده‌اند و خدمات قابل توجهی را به معامله گران ارزهای دیجیتال ارائه می‌کنند. کوکوین، بای بیت و بایننس به عنوان بهترین و شناخته شده‌ترین صرافی‌ها در حوزه رمزارزها هستند که از معاملات فیوچرز نیز پشتیبانی می‌کنند.

در ادامه به اموزش فیوچرز و تاثیر آن بر بازار ارزهای دیجیتال خواهیم پرداخت. در این مقاله سعی کردیم به

  •         آموزش فیوچرز کوکوین
  •         اموزش فیوچرز اپلیکیشن بای بیت
  •         آموزش ترید فیوچرز در بایننس

 بپردازیم و نکاتی را که معامله‌گران برای فعالیت در بخش فیوچرز در هر یک از این صرافی ها به آن نیاز دارند پوشش دهیم.

معاملات فیوچرز (Futures) چیست؟

آیا تا به حال لغت “فیوچرز” به گوشتان خورده است؟ به دنبال آموزش فیوچرز رایگان بودید؟ معاملات فیوچرز، قراردادهای مالی هستند که طرفین را موظف می کند که یک دارایی را در آینده با قیمتی از پیش تعیین شده معامله کنند. خریدار باید بدون توجه به قیمت فعلی بازار در تاریخ انقضا، دارایی پایه را به قیمت تعیین شده خریداری کند یا فروشنده باید دارایی پایه را بفروشد.

ما در اینجا مثالی از معاملات فیوچرز را در دنیای فیزیکی برایتان آوردیم. به عنوان مثال فرض کنید شما صاحب رستوران هستید. با توجه به سال گذشته تخمین می زنید که سفارش 100.000 پرس غذا را در سال آینده خواهید داشت.

با توجه به نوسانات قیمت، ممکن است زمانی که بخواهید برنج مورد نیاز خود را بخرید، قیمت آن افزایش پیدا کرده باشد. بنابراین با توجه به قیمت هر پرس غذا، مجبور می شوید رستوران خود را تعطیل کنید! چون جز ضرر چیزی نصیبتان نمی‌شود.

راه حل این مشکل استفاده از قراردادهای فیوچرز است. پس شما به عنوان صاحب رستوران، برنج مورد نیاز خود را با کمک قراردادهای فیوچرز تهیه می کنید. شما باید با کشاورز و تامین کننده برنج قراردادی را ببندید که بر اساس آن طرفین باید پول و کالا را در تاریخی معین و با قیمتی که از پیش تعیین شده بود، معامله کنند.

برای درک بهتر قرارداد آتی به مثال دیگری توجه کنید. فرض کنید شما قصد دارید بر روی یکی از رمز ارزها مانند ریپل سرمایه گذاری کنید. پس از بررسی دقیق و تحلیل ریپل متوجه می شوید که به احتمال زیاد قیمت آن در شش ماه آینده رشد خوبی خواهد داشت. بنابراین تصمیم خود را می گیرید که آن را خریداری کنید.

 هنگامی که رمز ارز ریپل را خریداری کردید، با صرافی مورد نظرتان با یک قرارداد فیوچرز معامله می کنید. با توجه به قرارداد، اگر قیمت ریپل تا بازه زمانی تعیین شده یعنی شش ماه آینده روند صعودی را طی کند سود خوبی نصیب شما می‌‎شود.

پس از آنکه صرافی مورد نظر آن ارز را در زمان معین فروخت، کل مبلغ را به همراه سود مورد نظر به حساب شما واریز می کند. اما در صورتی که پیش بینی شما اشتباه باشد صرافی کل مبلغ تعیین شده در قرارداد را از شما دریافت خواهد کرد.

انواع معاملات فیوچرز

قبل از آموزش فیوچرز به معرفی انواع معاملات فیوچرز می‌پردازیم. دارایی‌های اساسی شامل پول یا کالاهای فیزیکی هستند. قراردادهای فیوچرز دارایی پایه را به تفصیل شرح می دهند. این دارایی‌ها برای تسهیل تجارت استاندارد شده‌اند.

انواع مختلفی از قراردادهای فیوچرز برای معامله در دسترس هستند از جمله:

  •       قراردادهای فیوچرز کالا مانند نفت خام، گاز طبیعی، ذرت و گندم
  •       معاملات فیوچرز شاخص سهام مانند شاخص S&P 500  
  •       معاملات فیوچرز ارز شامل یورو و پوند انگلیس
  •       معاملات فیوچرز فلزات گرانبها برای طلا و نقره
  •       قراردادهای فیوچرز خزانه داری ایالات متحده برای سهام و سایر محصولات

چرا شرکت ها قراردادهای فیوچرز منعقد می کنند؟ – هدف معاملات فیوچرز

قبل از اینکه آموزش فیوچرز را شروع کنیم، هدف معاملات فیوچرز را می‌گوییم تا با علاقه بیشتری به یادگیری بپردازید. شرکت‌های مختلف ممکن است برای اهداف متفاوتی از قراردادهای آتی یا فیوچرز استفاده کنند.

متداول‌ترین دلیل این است که در برابر نوع خاصی از ریسک محافظت شوند. شرکت‌ها همچنین ممکن است معاملات فیوچرز را برای اهداف سفته بازانه انجام دهند. به عبارتی دیگر معامله گران فیوچرز یا می خواهند از خود در برابر کاهش قیمت ناخواسته محافظت کنند یا از افزایش قیمت سود ببرند.

کم کردن ریسک

مهم ترین هدف در معادلات فیوچرز، نبود اطمینان از اتفاقاتی است که در آینده خواهد افتاد و بر روی قیمت ارزهای دیجیتال اثر خواهد گذاشت. معامله گران با استفاده از معاملات فیوچرز می توانند از خطرات ناشی از نوسانات قیمت ارزهای مورد نظرشان جلوگیری کنند. با استفاده از چنین معامله‌هایی، ریسک نوسان قیمت برای خریدار و فروشنده کاهش می‌یابد.

کسب سود با پیش بینی قیمت

با استفاده از تحلیل داده و پیش بینی قیمت ارز دیجیتالی که دارید و با توجه به اینکه آن ارز کاهش پیدا کرده یا افزایش می‌یابد، استفاده از معاملات فیوچرز این امکان را به معامله گران می‌دهد که سود کنند. فروشنده با فرض بر اینکه قیمت دارایی‌اش در آینده ممکن است کاهش پیدا کند، طی یک قرارداد فیوچرز دارایی مورد نظر خود را می‌فروشد تا بتواند با پایین آمدن قیمت، آن ارز را مجدد خریداری کند.

همان طور که گفتیم قراردادهای فیوچرز در هر سه صرافی کوکوین، بایننس و بای بیت انجام می شود که در ادامه به آموزش هر کدام از آن‌ها می‌پردازیم.

آموزش فیوچرز کوکوین

KuCoin که در سال 2017 راه اندازی شد، یک صرافی جهانی ارز دیجیتال است که  شش میلیون کاربر دارد. این صرافی تعدادی گزینه معاملاتی را در اختیار کاربران خود قرار می دهد. این امکانات شامل معاملات نقدی، مارجین، معاملات آتی یا فیوچرز و P2P، همراه با وام و سهام است .کوکوین ادعا می‌کند که پیشرفته ترین سطح امنیت را دارد و مجموعه‌ای نزدیک به 400 ارز دیجیتال را ارائه می‌کند. علی‌رغم ویژگی‌های متنوع، یک فضای مبادله دوستانه را برای مبتدیان فراهم می کند. رابط کاربری شیک و آسانی برای استفاده دارد. همچنین این صرافی از جمله کم هزینه‌ترین‌ها در صنعت کریپتو است و کارمزد پایینی دارد. اگر می‌خواهید به طور کامل از با این صرافی آشنا شوید، می‌توانید از آموزش رایگان صرافی کوکوین بهره مند شوید. در ادامه نحوه ثبت نام در فیوچرز کوکوین را می‌گوییم. سپس قسمت‌های مختلف آن را معرفی می‌کنیم. در نهایت به آموزش فیوچرز کوکوین می‌پردازیم.

ثبت نام در فیوچرز کوکوین

اولین مرحله آموزش فیوچرز در صرافی کوکوین این است که وارد صفحه اصلی شده، روی Assets و سپس Assets overview کلیک ‌کنید. برای انجام معادله در این بخش باید مبلغی در بخش futures داشته باشید و از Main account به بخش Futures account پولی را منتقل کرده باشید تا بتوانید معاملات این بخش را انجام دهید.

قبل از هر کار باید یک رمز برای معاملات تعیین کنیم. چون قبل از انجام معاملات این رمز از ما خواسته می‌شود و دلیل آن هم افزایش امنیت حساب کاربری شما است.

  1. از بخش اکانت وارد Account security می‌شویم.
  2. روی Trading password می‌زنیم.
  3. یک رمز 6 رقمی تعیین می‌کنیم و با این کار امنیت حساب یک مرحله بیشتر می‌شود.

تحلیل قسمت های مختلف محیط کاربری فیوچرز (Futures) کوکوین

در نوار فهرست بالای صفحه و در قسمت Derivatives یا مشتقات، چند انتخاب دارید. اما بیشتر با Futures Pro کار دارید. (بخش Futures light هم برای انجام معاملات فیوچرز طراحی شده است، اما خیلی ساده و سطحی است و با آن کاری نداریم).

قسمت Futures Brawl هم برای شرط‌بندی بر سر قیمت ارزها است که اگر درست حدس بزنید، دارایی بیشتری به دست می‌آورید و اگر ببازید، پولی را که درگیر شرط‌بندی کرده‌اید از دست می‌دهید. (این بخش برای کاربرانی که احراز هویت نکرده‌اند غیرفعال است).

بخش بعدی هم Leveraged Tokens (توکن‌های اهرم‌دار) هستند که فقط در قسمت اسپات (spot) می‌توان خرید و فروش کرد. توکن‌هایی که اهرم 3 آن ارزی هستند که می‌خواهیم خرید و فروش کنیم.

توکن‌های لِورج کوین در حقیقت اهرم 3 کوینی هستند که در اسپات (spot) وجود دارد. پس اگر قیمت کوین اصلی a% جا به جا شود، قیمت توکن‌های لورج (leverage) آن ضربدر 3 جا به جا می‌شود. در ضمن فقط برای معاملات زیر یک هفته به درد می‌خورند و بعد از آن هزینه نگهداری و قرارداد دارند.

آموزش معاملات در بخش فیوچرز صرافی کوکوین

برای انجام معاملات در بخش futures، فقط با Futures Pro کار داریم. بنابرین روی آن کلیک می‌کنیم و وارد صفحه مورد نظر می‌شویم.

قراردادهای futures، قراردادهای perpetual یا swipe down هستند که طی هر هشت ساعت، عددی به اسم funding fee از کسی که آن قرارداد را باز کرده است، گرفته شده یا به او داده می‌شود.

  •       وقتی funding rate سبزرنگ است، یعنی خریداران و کسانی که معاملات در futures باز می‌کنند، هر 8 ساعت به اندازه مقداری که مشخص است، از مارجینی (cost) که در آن معامله کرده‌اند، کسر می‌شود.
  •       اگر funding rate قرمز رنگ باشد، یعنی از آن دسته از تریدرهایی که معامله short یا sell short را دارند، طی هر 8 ساعت مقدار درصدی که مشخص شده است، کسر می‌شود.

آشنایی با بخش سفارشات یا place order 

پنل معاملات فیوچرز کوکوین پنل خوب، ساده و کاربردی است؛ اما نباید انتظار داشته باشیم مثل بیتنکس یا بای بیت به صورت تخصصی روی معاملات با اهرم و مشتقات کار شده باشد. آن پنل‌ها ویژه معاملات مشتق هستند و پنل‌های بسیار حرفه‌ای هستند و دست تریدر را خیلی باز می‌گذارند. اما پنل کوکوین هم کار ما را راه می‌اندازد.

دو دسته سفارش در معاملات فیوچرز کوکوین تا زمانی که این مقاله نوشته شده است وجود دارد.

  •       Limit شامل buy limit و sell limit
  •       Stop

تفاوت limit با Stop  این است که در limit، sell/short داریم که تنظیم یک قرارداد فروش استقراضی  sell short است و نه تسویه!

  1. buy limit: خرید در عددی پایین‌تر از عدد جاری مارکت
  2. sell limit: فروش در عددی بالاتر از عدد جاری مارکت

تفاوت خرید و فروش در future با spot این است که می‌توان از اهرم استفاده کرد و معامله‌ای با حجم تنظیم کرد. در واقع کمک می‌کند تا معامله‌ای بزرگ‌تر با هزینه کمتر تنظیم کنید.

هر چه اهرم بیشتری انتخاب کنید، ریسک معامله انجام شده بیشتر و هر چه اهرم کمتری انتخاب شود، ریسک معامله کمتر است.

نکته: توصیه می‌شود در بالانس اختصاص داده شده به بازار کریپتوکارنسی، 85-90% را به معاملات اسپات (spot) اختصاص دهید و نهایتا 10-15% از معاملات خود را به معاملات با اهرم اختصاص دهید.

متاسفانه خیلی از افراد به این موضوع اهمیت نمی‌دهند و به ریسک بالای این موضوع توجه نمی‌کنند.

کرپتو ذاتا یک بازار نقدی است نه یک بازار مشتق. از طرفی به اندازه کافی نوسانی هست که نیازی به استفاده از اهرم در آن نباشد. با این حال اگر علاقه دارید که از اهرم در کریپتو استفاده کنید، کل حجمی که به مجموع معاملات با اهرم اختصاص می‌دهید، بیشتر از 10-15% از بالانس کل شما نباشد.

اگر کسی از روی عواطف شما را تشویق به استفاده از معاملات اهرمی در کریپتو می‌کند، احتمالا خودش اصلا معامله‌گر خوبی نیست! این معاملات بدون کنترل ریسک و مدیریت سرمایه قوی و تجربه زیاد، صدماتی جبران‌ناپذیر به همراه دارند.

اکثر افرادی که معاملات اهرم انجام می‌دهد متضرر می‌شوند، مگر افرادی که اصول و قواعد را به خوبی می‌شناسند و می‌توانند مدیریت سرمایه انجام دهند.

اگر مدت کمی است (6-7 ماه) که در حال انجام معاملات در این بازار هستید، اصلا چنین معاملاتی پیشنهاد نمی‌شود. چون احتمال ضرر و زیان آن خیلی بالا است. در ضمن مسئولیت آن صد در صد با خود شما است و نه صرافی و هیچ کس دیگری مسئولیتی بر عهده ندارد.

در صورتی که به چنین معامله‌ای علاقه داشتید:

  1. به سابقه خود
  2. میزان یادگیری
  3. مدیریت سرمایه
  4. و مدیریت ریسک

نگاه کنید و اگر وضعیت قابل قبولی داشتید، نهایتا با 10-15% سرمایه خود وارد این معاملات شوید.

در ضمن هزینه هر معامله را بیشتر از 10 دلار در نظر نگیرید تا ریسک این بخش را تا حد امکان پایین بیاورید.

آموزش فیوچرز در بای بیت (Bybit)

در ابتدا می خواهیم در مورد صرافی بای بیت به شما بگوییم. Bybit یک صرافی ارز دیجیتال مانند کوکوین است. این صرافی در جزایر ویرجین بریتانیا و در مارس 2018 تاسیس شد.

 صرافی بای بیت کاربران زیادی دارد. این صرافی در سایت خود اعلام کرده است که 1.6 میلیون کاربر دارد. بای بیت از نظر حجم معاملات و طبق سایت CoinMarketCap دارای رتبه 20 در میان صرافی های دنیا است.

هدف ایجاد و توسعه صرافی بای بیت، ساخت بستری برای معاملات اهرمی و فیوچرز (آتی) است. در این صرافی پردازش تراکنش‌ها به 100.000 معامله در ثانیه می‌رسد  و بسیار سریع است. این رقم برای بازار بی‌ثبات رمزارزها، بسیار فوق‌العاده‌ است. این صرافی بسیار در حال رشد است و امکانات آن به طور مداوم افزایش می‌یابد.

یکی از مهم‌ترین مزایای صرافی بای بیت احراز هویت اختیاری آن است. همچنین امکان برداشت 2 بیت‌کوین در روز بدون احراز هویت وجود دارد.

توجه: برای استفاده از بای بیت، همانند صرافی بایننس نیاز به فیلتر شکن یا VPN است، زیرا به دلیل وجود تحریم ها به کاربران ایرانی خدمات نمی‌دهد.

اگر به دنبال اموزش فیوچرز رایگان برای شروع معاملات خود در این صرافی هستید، ادامه مطلب را در خصوص آموزش فیوچرز بای بیت دنبال کنید.

بای بیت بهترین صرافی برای فیوچرزکارهای حرفه‌ای ایرانی

با توجه به اینکه در صرافی بای بیت، امکان معاملات اهرمی و مارجین وجود دارد، این صرافی بهترین صرافی برای انجام معاملات فیوچرز برای ایرانیان است. فیوچرز بای بیت امکان انجام معاملات با اهرم‌های بالا (تا اهرم ۱۰۰) را هم برای کاربران خود فراهم می‌کند.

بنابراین در کنار صرافی کوکوین، صرافی بای بیت نیز گزینه مناسبی برای انجام معاملات فیوچرز برای ایرانیان است. این صرافی تعداد ارزهای کمی دارد، اما از لحاظ احراز هویت هنوز دچار مشکل نشده است و بهترین صرافی برای فیوچرزکارهای حرفه‌ای است.

ثبت نام و شروع معاملات فیوچرز بای بیت

برای معامله از طریق وب، به صفحه اصلی Bybit بروید. می توانید کادر ثبت نام را در سمت راست صفحه مشاهده کنید. اگر در صفحه دیگری مانند صفحه Fiat Gateway هستید، می توانید روی “Register” در گوشه سمت راست و بالای صفحه کلیک کنید تا وارد صفحه ثبت نام شوید.

معامله‌گرانی که از برنامه Bybit استفاده می‌کنند، می‌توانند از طریق دو روش زیر وارد صفحه ثبت نام شوند:

  1.     با کلیک بر روی نمادی که در گوشه سمت راست و پایین صفحه اصلی قرار دارد
  2.     با کلیک بر روی نماد در گوشه سمت چپ بالا و انتخاب ” “Register

روش ثبت نام مد نظر خود را انتخاب کنید. شما می توانید با استفاده از آدرس ایمیل یا شماره موبایل خود ثبت نام کنید. ما هر دو روش را در اینجا ذکر می کنیم اما توجه داشته باشید که ثبت نام از طریق شماره موبایل برای ایرانی ها امکان پذیر نیست.

  • از طریق ایمیل ثبت نام کنید

اطلاعات زیر را وارد کنید:

  1.     آدرس ایمیل
  2.     رمز عبور قوی
  3.     کد ارجاع (اختیاری) 
  •  ثبت نام با موبایل

اطلاعات زیر را انتخاب یا وارد کنید:

  1.     کد کشور
  2.     شماره موبایل
  3.     رمز عبور قوی 
  4.     کد ارجاع (اختیاری) 

اطمینان حاصل کنید که شرایط و سیاست حفظ حریم خصوصی را درک کرده اید و با آن موافقت کرده اید. پس از بررسی صحت اطلاعات وارد شده، روی ” Register” کلیک کنید.

یک صفحه تأیید ظاهر می شود. نوار لغزنده را بکشید تا الزامات تأیید را تکمیل کنید.

در آخر، کد تأیید ارسال شده به صندوق ورودی ایمیل خود را وارد کنید. همچنین اگر از روش ثبت نام با شماره موبایل استفاده می‌کنید، کد تایید پیامکی ارسال شده به شماره تلفن همراه خود را وارد کنید. سپس روی “Complete Registration” کلیک کنید.

توجه داشته باشید:

اگر ایمیل تایید را دریافت نکردید، لطفاً پوشه اسپم ایمیل خود را بررسی کنید.

 معاملات فیوچرز بای بیت

قراردادهای فیوچرز در صرافی بای‌بیت از نوع قراردادهای دائمی (Perpetual) هستند. این قراردادها بسیار شبیه قراردادهای فیوچرز سنتی هستند، اما دو تفاوت وجود دارد:

قراردادهای دائمی تاریخ انقضا ندارند و تا زمانی که مارجین معاملاتی اجازه دهد می‌توانید پوزیشن را نگه دارید.

برای همگرایی بین قیمت در بازار اسپات و فیوچرز دائمی از مکانیزمی به نام فاندینگ ریت (Funding Rate) استفاده می‌شود.

اموزش فیوچرز بایننس

 نوبتی هم که باشد، پس از معرفی دو صرافی کوکوین و بای بیت، نوبت به معرفی صرافی باینننس و اموزش فیوچرز این صرافی می ‌رسد. صرافی بایننس چیست؟ صرافی بایننس یک صرافی پیشرو در زمینه ارزهای دیجیتال است. این صرافی  در سال 2017 در هنگ کنگ تأسیس شد. بایننس تمرکز زیادی بر تجارت آلت کوین دارد.

 این صرافی معاملات کریپتو به کریپتو را در بیش از 500 ارز دیجیتال و توکن مجازی ارائه می‌دهد. از جمله بیت کوین (BTC)، اتر (ETH)، لایت کوین (LTC)، دوج کوین (DOGE) و توکن بایننس کوین (BNB). در سال 2018، در پاسخ به قوانین سختگیرانه چین در مورد مبادلات ارزهای دیجیتال، دفتر مرکزی شرکت، به Malta در اروپا منتقل شد.

بایننس مانند سایر صرافی‌های رمزنگاری، خدماتی را در زمینه تجارت، جمع‌آوری سرمایه و حذف یا برداشت ارزهای دیجیتال ارائه می‌کند. علاقه مندان به ارزهای دیجیتال که مایل به راه اندازی توکن‌های خود هستند، می توانند از بایننس برای جمع آوری سرمایه از طریق عرضه اولیه سکه (ICO) استفاده کنند. همچنین می‌توانید قراردادهای فیوچرز خود را در بایننس انجام دهید. اما متاسفانه بایننس به احراز هویت احتیاج دارد. در ادامه اموزش ترید فیوچرز بایننس را به شما می‌گوییم.

چگونه قراردادهای فیوچرز را در بایننس معامله کنیم؟

معامله قراردادهای مشتقات ارزهای دیجیتال در Binance Futures بسیار ساده است. اگر کاربر و طرفدار صرافی بایننس هستید، می توانید با دنبال کردن مراحل زیر کار و آموزش فیوچرز خود را در بایننس شروع کنید: 

  1.     یک حساب معاملاتی فیوچرز در Binance Futures باز کنید. لطفاً توجه داشته باشید که قبل از شروع معامله باید تأیید 2FA  را برای تأمین مالی حساب فیوچرز خود فعال کنید.
  2.     وجوه را به کیف پول فیوچرز خود مانند USDT،BUSD  یا هر ارز دیجیتال دیگری که توسط Binance Futures پشتیبانی می شود، واریز کنید. 
  3.     بین دو قرارداد مشتقه موجود در Binance Futures یکی را انتخاب کنید: USDⓈ-M Futures یاCOIN-M Futures .
  4.     مقدار مناسب اهرم (leverage) را برای موقعیت خود انتخاب کنید.
  5.     حد خرید (buy-limit)، خرید بازار (buy-market)، یا هر نوع سفارش دیگری را که در Binance Futures وجود دارد را مشخص کنید.

نحوه دسترسی به معاملات ساختگی برای آموزش  binance futures

شما می توانید بر روی [Profile]  که در گوشه سمت راست و بالای رابط معاملاتی Futures قرار دارد، کلیک کنید. اینگونه به محیط تست شبکه Binance Futures دسترسی پیدا می کنید. به این صورت می‌توانید با سرعت و ریسک صفر به آموزش صفر تا صد فیوچرز بایننس بپردازید.

برای ورود به پلتفرم معاملاتی شبیه‌سازی Binance Futures، روی [Log In] یا [Register] کلیک کنید. بدون ریسک کردن و از دست دادن سرمایه، تجارت در بازارهای ارزهای دیجیتال را به صورت زنده و واقعی تمرین کنید.

حساب شما دارای موجودی اولیه 100000 USDT و بدون ریسک خواهد بود. داشتن چنین حسابی این امکان را به شما می دهد که از تمام ویژگی‌هایی که Binance Futures ارائه میکند، استفاده کرده و تجربه کسب کنید.

 شما می‌توانید نمونه کارهای مجازی خود را در یک محیط تست، مدیریت کنید. همچنین با اعمال اهرم و قرار دادن توقف ضرر و همچنین گرفتن سفارشات سود، سطوح مختلف ریسک را آزمایش کنید.

نکته : لطفاً توجه داشته باشید که در محیط معاملاتی شبیه سازی شده ممکن است نمودار کندل استیک و قیمت با ارزش بازار متفاوت باشد. 

در گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی دوره های مختلفی وجود دارد که می توان به کتاب بازاریابی در رکود، آموزش مدیریت سرمایه، دوره جامع ارزهای دیجیتال، دوره رایگان آشنایی با ارزهای دیجیتال، دوره معامله گری در بازارهای مالی، آموزش صرافی کوکوین و تحلیل بازارهای مالی اشاره کرد.

برای دیدن و خواندن هر یک از این آموزش ها می توانید به سایت و شبکه های اجتماعی مهدی رجبی (mahdirajabi.com) سر بزنید.

Aparat: https://www.aparat.com/mahdirajabi.com

Instagram: https://www.instagram.com/mahdirajabi_com/

Twitter: https://twitter.com/mahdirajabi_com

Telegram: https://t.me/mahdirajabi_com

شما می توانید از طریق شماره ی زیر با گروه سرمایه گذاری مهدی رجبی در تماس باشید:

021-88684077

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=162434

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.