لغزندگی معابر در پایتخت و افزایش خطر تصادفات

  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۸:۴۲
لغزندگی معابر در پایتخت و افزایش خطر تصادفات

سردار سید ابوالفضل موسوی پور رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص وضعیت معابر پایتخت در روز برفی یکشنبه بیست و یکم بهمن ماه ۱۴۰۳ گفت: با توجه به ریزش نزولات آسمانی بارش زیبای برف در شهر تهران به خصوص در مناطق شمالی شهر خواهشمند است؛ در صورت نداشتن کار ضروری از منزل خارج نشوید و اگر به هر دلیلی مجبور به تردد در معابر لغزنده هستید با سرعت مطمئنه و رعایت فاصله طولی حرکت کنید.

وی افزود: با توجه به لغزندگی معابر به خصوص در مناطق شمالی پایتخت بررسی وضعیت استاندارد و عاج لاستیک‌ها می‌تواند عامل مؤثری در پیشگیری از وقوع حوادث باشد

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ در ادامه گفت: لطفاً قبل از خروج از منزل وضعیت گرمایش خودرو برف پاک کن‌ها چراغ‌ها و حتی میزان بنزین خودرو خود را نیز بررسی کنید.

سردار موسوی پور در ادامه به شهروندان تهرانی در خصوص تردد در این روزهای برفی تاکید کرد: به منظور حفظ ایمنی بیشتر عابرین پیاده در چنین شرایطی حتماً با چراغ روشن تردد کنید و اگر کار ضرورتی ندارد از منزل خارج نشوید؛ لطفاً از توقف در محل‌های ممنوع جدا خودداری کرده و امیدوار هستیم روزی کم حادثه و در آرامش را در این روز برفی سپری کنید.

وی در پایان توصیه کرد: با توجه به نزولات آسمانی و شرایط ویژه معابر تردد موتور سواران در سطح شهر با مخاطرات بسیاری همراه است لذا خواهشمند است موتور سواران محترم در معابر اصلی به خصوص بزرگراه‌ها تردد نکنند.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=280253

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.