• امروز : سه شنبه - ۴ مهر - ۱۴۰۲
  • برابر با : Tuesday - 26 September - 2023

ماجرای چشم‌پوشی یک مدیر از بازگشت ۱۵ هزار میلیارد به بیت المال

  • 21 تیر 1400 - 10:48
ماجرای چشم‌پوشی یک مدیر از بازگشت ۱۵ هزار میلیارد به بیت المال

به گزارش خبرنگار مهر، علی کامیار دادستان دیوان محاسبات در گفتگوی تلویزیونی، با بیان اینکه رویکرد دیوان محاسبات بررسی ترک فعل مسئولان است، اظهار داشت: گزارش تفریغ بودجه سال ۹۸ بیانگر این واقعیت است که حدود ۴۰ درصد از قوانین بودجه سال ۹۸ یا تحقق پیدا نکرده یا عمل نشده که موجب کسری تحقق درآمدها و در نتیجه کسری هزینه‌ها شده است.

دادستان دیوان محاسبات با اشاره به پرونده ترک فعل برخی مدیران در وصول حقوق معادن گفت: بیش از ۱۵ هزار میلیارد تومان در ارتباط با حقوق دولتی باید از معادن گرفته می‌شد اما گرفته نشد و اهمیت داده نشده است.

کامیار اظهار داشت: دیوان محاسبات به این پرونده ورود کرد و با موافقت دستگاه اجرایی مربوطه مقرر شد تا پایان خرداد در حدود ۴,۰۰۰ میلیارد تومان از این محل وصول شود. تا الان بیش از حدود ۴,۱۰۰ میلیارد تومان از این محل وصول شده که باید ۶۵ درصد آن برای توسعه معادن و شهرهایی که معادن در آن قرار دارند، مصرف شود.

دادستان دیوان محاسبات افزود: در تخلفات موضوعی به نام تساهل و تسامح وجود دارد که به معنای بی‌توجهی است. برخی از دستگاه‌های دولتی به دنبال لقمه آماده هستند و حاضرند از صندوق توسعه ملی پولی را بردارند اما حقوق خود را که در بودجه قانونگذار تعیین کرده، وصول نمی‌کنند.

وی با بیان اینکه طبق قانون باید دو درصد از محل تراکنش‌های مالی بانک‌ها به پلیس فتا داده شود اظهار داشت: درآمدی که باید از این محل وصول شود، حدود ۲,۰۰۰ میلیارد تومان است، تا کنون این در آمد وصول نشده است این درحالی‌که پلیس فتا مأموریت‌های مهمی در مبارزه با کلاهبرداری در فضای مجازی بر عهده دارد.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=62152

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.