• امروز : سه شنبه - ۲۳ تیر - ۱۴۰۵
  • برابر با : Tuesday - 14 July - 2026

مرگ کارگر ۲۲ ساله در پی ریزش چاه در بزرگراه امام علی(ع)

  • ۱۰ تیر ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۳
مرگ کارگر ۲۲ ساله در پی ریزش چاه در بزرگراه امام علی(ع)

خبرگزاری مهر: جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی، گفت: ساعت ۱۶:۵۳ امروز حادثه گرفتار شدن یک کارگر در داخل چاه در ابتدای خیابان صفای غربی، واقع در بزرگراه امام علی(ع)، به سامانه ۱۲۵ اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله دو ایستگاه آتش‌نشانی به محل اعزام شدند و نیروها در کمتر از پنج دقیقه به محل حادثه رسیدند.

ملکی ادامه داد: بررسی‌ها نشان داد در یک ساختمان در حال ساخت، چاهی به عمق حدود سه متر حفر شده و در بخش انتهایی آن نیز یک کانال افقی به‌منظور ایجاد فضای انباری احداث شده بود. کارگر ۲۲ ساله ایرانی در این بخش مشغول کار بود که به‌دلیل تخریب سقف کانال افقی، از ناحیه کمر به بالا زیر حجم زیادی از خاک محبوس شد.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی گفت: آتش‌نشانان بلافاصله عملیات آواربرداری و نجات را آغاز کردند و پس از دقایقی موفق شدند این فرد را از زیر خاک خارج کرده و برای انجام اقدامات درمانی به عوامل اورژانس تحویل دهند، اما متأسفانه وی جان خود را از دست داده بود.

وی با بیان اینکه محل حادثه پس از پایان عملیات به مالکان و عوامل انتظامی تحویل داده شد، افزود: عملیات امداد و نجات ساعت ۱۹:۰۲ به پایان رسید.

ملکی با اشاره به تکرار حوادث مشابه در عملیات حفاری چاه‌ها، تصریح کرد: ریزش دیواره‌ها، سقوط افراد، نقص تجهیزات و وجود گازهای خطرناک از مهم‌ترین عوامل بروز این حوادث است که گاه به مرگ کارگران منجر می‌شود.

وی از شهروندان و فعالان حوزه ساخت‌وساز خواست برای حفاری چاه از افراد متخصص و مقنی‌های حرفه‌ای استفاده کنند و با به‌کارگیری تجهیزات ایمنی، اجرای سیستم‌های حفاظتی و بررسی جنس خاک، به‌ویژه در زمین‌های سست، نسبت به مقاوم‌سازی محل حفاری اقدام کنند تا از وقوع حوادث مشابه جلوگیری شود.

آخرین و مهم ترین اخبار حوادث را در شما آنلاین دنبال کنید.

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=326514

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.