• امروز : پنج شنبه - ۲۹ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 19 June - 2025

پیتزای صدفی چیکن بال + طرز تهیه

  • ۳۰ مهر ۱۴۰۰ - ۱۷:۴۵
پیتزای صدفی چیکن بال + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه پیتزای صدفی چیکن بال را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

بیشتربخوانید

مواد لازم
سینه مرغ چرخکرده……. ۴۰۰ گرم
عصارة مرغ…… ۱ عدد
نمک……. به میزان لازم
سیر له کرده…… ۴ حبه
سس سویا ……. ۲ قاشق سوپخوری
روغن برای سرخ کردن……. به میزان لازم
خمیرپیتزا…….. ۴ عدد
سس پیتزا…… ۲۰۰ گرم
پنیر موزارلا رنده کرده دالیا ……۲۲۰ گرم
زیتون سیاه……. به میزان لازم
گوجه گیلاسی……. به میزان لازم
روش‌تهیه
سینة‌مرغ، عصاره مرغ، نمک، سیر و سس سویا را مخلوط کنید و ورز دهید. آن‌گاه از مواد فراهم کرده کوفته‌های توپی شکل درست کرده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. اینک در تابة مناسبی اندکی روغن بریزید و کوفته‌ها را به اندازه‌ای که فقط تغییر رنگ دهند تفت دهید. حالا خمیر را به اندازة سطح ظرف پیتزا پهن کنید و خمیر را از یک طرف رول کنید (به شکل صدف) و سطح آن را با سس بپوشانید. اینک پنیر و بعد توپ‌های مرغ، زیتون و گوجه را اضافه کرده و در فر گرم کرده با دمای ۲۰۰ درجة سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
منبع: شو رو شیرین 
انتهای پیام/

منبع

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=130501

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.