• امروز : سه شنبه - ۱۷ تیر - ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 8 July - 2025

پیتزا وارونه + طرز تهیه

  • ۰۷ آذر ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۹
پیتزا وارونه  + طرز تهیه

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه پیتزا وارونه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتربخوانید


مواد لازم

shooroshirin
۰،

۰
متوسط
۲۰ دقیقه
۴ نفر
مواد مورد نیاز
مواد لازم برای ۴ نفر

بروکلی خرد شده یا اسفناج پخته و آب‌گرفته……۳۰۰ گرم

پنیر موتزارلا……۲ پیمانه، رنده شده

خمیر پیتزا …..۳۵۰ گرم

گوشت چرخ شده…..۴۵۰ گرم

گوجه‌فرنگی……۴۰۰ گرم، پوست کنده، خرد شده

کرفس…… یک شاخه

هویج……. یک عدد

پیاز…… یک عدد

جعفری……۳ قاشق غذاخوری، خرد شده

روغن………۲ قاشق غذاخوری

آویشن……. یک قاشق غذاخوری

روش‌تهیه

فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد گرم کنید. کرفس، هویج، پیاز و جعفری را خیلی ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود. سپس گوشت را اضافه کرده همراه سبزیجات تفت دهید تا سرخ شود. نمک، فلفل و گوجه‌فرنگی‌ها را افزوده و اگر گوجه‌فرنگی‌ها کم‌رنگ بودند یک قاشق رب نیز اضافه کنید. در آخر آویشن را ریخته و با حرارت ملایم بجوشانید تا به روغن افتاده و آب آن کشیده شود. سپس مایه را در یک ظرف پای گود به گنجایش یک لیتر یا ظرف مناسب دیگری ریخته و روی آن را با بروکلی بپوشانید. سپس پنیر رنده شده را روی آن بریزید و روی ظرف را با خمیر پوشانده و لبه‌ها را ببندید. پیتزا را حدود ۲۰ دقیقه یا تا زمانی که روی خمیر طلایی‌رنگ شود در فر با حرارت ۳۵۰ درجه‌ی فارنهایت یا ۱۷۵ درجه‌ی سانتی‌گراد بپزید. سپس از فر خارج و پس از ده دقیقه سرو کنید.

منبع: شور و شیرین

انتهای پیام/

منبع

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=152131

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.