آیا شما هم با این مشکل که چگونه عسل را از موم جدا کنیم؟ مواجه شده اید؟ مطمئنا پاسخ به این سوال کار راحتی است مخصوصا برای افراد حرفه ای که در زمینه تولید عسل سابقه کاری درخشانی دارند. ولی، جدا سازی عسل از موم برای افراد تازه وارد فعال در این زمینه می تواند یک سری چالش های خاص را به همراه داشته باشد. چرا که این افراد باید بتوانند فعالیت های مد نظر خود را در بهترین حالت و شرایط ممکن به اتمام برسانند.
امروز ما قصد داریم تا بهترین راه های موجود برای جدا سازی عسل از موم را به شما معرفی کنیم. همچنین، ما به سوال “چگونه عسل را از موم جدا کنیم؟” پاسخ می دهیم. پس در ادامه با ما همراه باشید تا راه های موجود برای جدا سازی موم عسل را بررسی کنیم.
موم عسل چیست؟
قبل از پاسخ به سوال “چگونه عسل را از موم جدا کنیم؟” بیایید تا با هم چیستی موم عسل را مورد بررسی قرار دهیم. موم ماده ای است که از استر ها، اسید های چرب و الکل هایی با زنجیره طولانی ایجاد شده است. این ماده رنگ زردی دارد، خوشبو است و حالت نرمی به خود می گیرد. جالب است بدانید که این محصول در برابر آسیب ها و مشکلات متنوع همچون رطوبت و آسیب دیدن به شدت مقاوم است.
موم ها در حالت معمولی به صورت جامد و غیر محلول هستند. اگر شما آنها را در دمای 60 درجه یا بالا تر قرار دهید، می توانید آنها را به طور کامل ذوب نمایید. موم عسل می تواند خواص درمانی زیادی را برای قسمت های مختلف بدن شما داشته باشد. از جمله این خواص درمانی می توان به از بین بردن درد، بهبود ترک خوردگی پوست و کاهش سطح کلسترول اشاره کرد.
خواص موم عسل
از خواص درمانی موم عسل می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- سفید کردن دندان ها
- بهبود و التیام سینوزیت
- رفع تنگی نفس
- بهبود سرماخوردگی
- پاک سازی مجاری بینی و حلق
- استحکام و تقویت لثه ها
- افزایش متابولیسم و سوخت و ساز بدن
- بهبود گردش خون
- تسکین درد
لازم به ذکر است که درمان ها و خواص درمانی فوق از طریق جویدن یا میل کردن موم عسل به دست می آید.شما نیز هنگام خرید عسل میتواند آن را با موم بخرید.
پاسخ به سوال “چگونه عسل را از موم جدا کنیم؟”
مطمئنا شما می توانید از راه های مختلفی برای جداسازی عسل از موم استفاده کنید. هر کدام از این راه ها یک سری ویژگی های خاص دارند. در ادامه ما سعی کردیم تا چند مورد از محبوب ترین راه های موجود برای جداسازی عسل از موم را برای شما آماده کنیم. با استفاده از این راه ها شما به راحتی می توانید عسل را از موم جدا کنید.
روش سنتی
اولین پاسخی می که توان به سوال چگونه عسل را از موم جدا کنیم؟ داد، مربوط به روش سنتی جدا سازی عسل از موم می باشد. این روش یکی از ابتدایی ترین و قدیمی ترین روش های موجود در جلوی پای متخصصان به حساب می آید. شما ابتدا موم عسل خود را در یک گونی کتانی یا کنفی قرار می دهید و دهانه گونی را به خوبی و به صورت محکم می بندید.
سپس شما گونی مد نظر را در یک دیگ آب جوش فرو می کنید تا موم ها به طور کامل ذوب شوند. سپس شما می توانید موم ذوب شده را با عبور از منافذ گونی در سطح آب جمع کنید. پس از سرد شدن، موم خالص می شود.
استفاده از سانتریفیوژ
استفاده از سانتریفیوژ دومین راهی است که برای جدا سازی عسل از موم در جلوی پای شما قرار گرفته است. در این روش که معمولا توسط زنبور دار های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد، شما با استفاده از نیروی گریز از مرکز عسل را از موم جدا می کنید. در این روش زنبور دار ها موم عسل را در محفظه های گردونه داخل یک استوانه قرار می دهند و با روشن کردن سانتریفیوژ و چرخش دستگاه، عسل به طور کامل از موم خارج می شود.
روش صافی
البته که برای جدا سازی عسل از موم راه های دیگری هم در جلوی پای شما قرار گرفته است. مثلا، شما می توانید از روش صافی استفاده کنید. در این روش شما می توانید موم را بر روی صافی شبکه ای بریزید و صبر می کنید تا عسل به آرامی از درون صافی رد شود. عسل درون ظرف زیر صافی جمع شده و موم هم در بالای شبکه صافی قرار می گیرد.
نتیجه گیری
همانطور که مشاهده کردید، در حال حاضر پاسخ های زیادی را می توان به سوال “چگونه عسل را از موم جدا کنیم” ارائه کرد. این پاسخ ها هر کدام یک سری ویژگی های خاص داشته و برای یک سری تیم های خاص بازدهی دارند. شما باید به دنبال بهترین روش بسته به امکانات خود باشید.