• امروز : جمعه - ۲ خرداد - ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 23 May - 2025

چیکن بُوربن + طرز تهیه

  • ۱۲ مهر ۱۴۰۰ - ۱۳:۵۲
چیکن بُوربن + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور تهیه چیکن بُوربن  را به شما آموزش دهیم با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید


مواد مورد نیاز
سیر له کرده ۲ حبه

کره و روغن به میزان لازم

سینه مرغ خرد‌کرده ۱ عدد

نمک و فلفل به میزان لازم

شکر قهوه‌ای ۱ قاشق سوپخوری

زنجفیل تازه یک‌ونیم قاشق چایخوری

سس کچاپ ۱ قاشق سوپخوری

سس سویا ۱ قاشق سوپخوری

سرکه سیب ۱ قاشق سوپخوری

آب سیب سبز ۱ پیمانه

طرز تهیه : 
سیر را به همراه کره و روغن تفت دهید.

آن‌گاه سینه مرغ را اضافه کنید و قدری دیگر تفت دهید تا رنگ آن عوض شود.

سپس نمک، فلفل، شکر و زنجفیل را بیفزائید.

حالا سس کچاپ، سس سویا و سرکه را اضافه کنید.

اینک آب سیب را افزوده و حرارت را کم کنید تا بپزد.

سپس خوراک را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بریزید و با سبزیجات بخارپز، زیتون و گوجه گیلاسی آن را بیارائید.

منبع: شور  و شیرین 

انتهای پیام/

منبع

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=107998

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.