تریگرهای معاملاتی در تحلیل تکنیکال معاملهگران بازارهای مالی مختلف بر پایه سرمایه و میزان فعالیت خود در بازار، از استراتژیهای گوناگونی استفاده میکنند. نوسانگیرها و معاملهگران روزانه در طول روز تلاش میکنند از کمترین تغییرات قیمت سود ببرند. آنها از کاربرد تریگر در تحلیل تکنیکال برای شناسایی فرصتهای معاملاتی و خودکارسازی آنها استفاده میکنند. برای […]
تریگرهای معاملاتی در تحلیل تکنیکال
معاملهگران بازارهای مالی مختلف بر پایه سرمایه و میزان فعالیت خود در بازار، از استراتژیهای گوناگونی استفاده میکنند. نوسانگیرها و معاملهگران روزانه در طول روز تلاش میکنند از کمترین تغییرات قیمت سود ببرند. آنها از کاربرد تریگر در تحلیل تکنیکال برای شناسایی فرصتهای معاملاتی و خودکارسازی آنها استفاده میکنند. برای آشنایی بیشتر با تریگر معاملاتی و کاربردهای رایج آن در تحلیل تکنیکال، ادامه این مطلب را دنبال کنید. این مقاله توسط وبسایت ایتسکا نگارش شده است. وبسایت ایتسکا یکی از وبسایت های آموزش فارکس است. در وبسایت ایتسکا، بهترین بروکر های فارکس معرفی شده اند.
تریگر چیست؟
تریگرهای معاملاتی یکی از ابزارهای تحلیل تکنیکال و تریدینگ هستند که بر اساس متغیری که معاملهگر تعریف میکند، معامله یا معاملاتی را به صورت خودکار اجرایی میکنند. کاربرد تریگر در تحلیل تکنیکال شناسایی لحظه ورود و خروج به بازار یا خرید و فروش بدون نیاز به زیر نظر گرفتن تغییرات قیمت است.
تریدرها با استفاده از تریگرهای معاملاتی فرصتها را شناسایی کرده و عملیاتهایی که با رسیدن قیمت به یک تریگر سود ایجاد میکنند را تعریف میکنند. با این کار آنها به جای دنبال کردن تغییرات برای اجرایی کردن ایدههای خود، میتوانند در بازارها یا موقعیتهای دیگر فرصتهای سودآور جدید را شناسایی کنند.
پیش از ادامه، لطفا در خصوص ورود به فارکس ، حتما آموزش فارکس را ببینید و حتما به نکات زیر توجه کنید:
- از دو بروکر استفاده کنید. همه سرمایه رو در یک بروکر نذارید.
- به رگوله ها توجه کنید. رگوله cysec اصلا به ایرانی ها خدمات نمیده. یعنی اگه بروکر این رگوله رو داشته باشه، نمیتونه به ایرانیا سرویس بده.
- به اعتبار بروکر دقت کنید. یعنی ترجیحتون این باشه که بروکری که انتخاب میکنید چند سال باشه که در مارکت هست. از بروکر های تازه تاسیس خیلی استفاده نکنید.
منبع : https://itsca-brokers.com/forex/brokers-for-iranian/
تریگر ورود
برای اینکه معاملهگران بیشترین سود از یک موقعیت معاملاتی را ببرند، لازم است لحظه ورود یا نقطهای که قیمت در آن به کمترین سطح خود میرسد را شناسایی کنند. تریگر ورود با مشخص ساختن این لحظه روی نمودار، به معاملهگران امکان میدهد تریگرهای ثانویه را تعریف کنند.

کاربرد تریگر در تحلیل تکنیکال
تریگر یکی از ابزارهای تحلیل تکنیکال است که به معاملهگران امکان میدهد معاملات خودکار اولیه و ثانویه طراحی کنند. تریگرها بر اساس رویدادها یا پارامترهایی که معاملهگران تعریف میکنند فعال میشوند و عمل میکنند.
برای مثال یک معاملهگر بازار فارکس با بررسی روند صعودی قیمت دلار امریکا در مقابل ارزهای عمده دیگر و گاوی بودن این بازار، با شناسایی کمترین قیمت روزانه برابری آن تریگرهایی برای معامله همزمان و خرید روی جفتهای ارزی USD/EUR، USD/JPY، USD/GBP تنظیم کند. بعد از این کار او با تعیین تریگر ثانویه فروش با پیشبینی رسیدن قیمت به سطح مورد نظر دیگر نیازی به دنبال کردن همه این بازارها ندارد.
تریگرها برای هجینگ هم کاربرد دارند و معاملهگران میتوانند انواع سناریوهای احتمالی برای مدیریت ریسک را از طریق تعریف تریگرها ارزیابی کنند. کاربرد تریگر در تحلیل تکنیکال بسیار گسترده است و به عنوان یک ابزار مناسب برای خودکارسازی معاملات با توجه به استراتژی معاملهگر انعطاف بالایی دارد.
کندل تریگر چیست؟
یکی از جذابیتهای تریگرها برای معاملهگران امکان شناسایی فرصتهای معاملاتی بر پایه الگوهای کندل است. الگوهای کندل برای شناسایی روندهای مداوم و معکوس شدن روندها ابزاری مناسب در اختیار معاملهگران قرار میدهند.
نمودارهای کندل با نمایش فشرده تغییرات بازار در میلههای قیمت (Price Bars) به معاملهگران امکان تحلیل احساسات بازار و مشاهده همزمان حجم معاملات با تغییرات قیمت را میدهند. الگوهای کندل مدلهای شناخته شدهای هستند که ادامه روند قیمت یا واژگونی روند به جهت عکس را نشان میدهند.
استفاده از الگوهای کندل همزمان با کاربرد تریگر در تحلیل تکنیکال به معاملهگران امکان میدهد به سادگی فرصتهای معاملاتی را شناسایی کرده و سودآورترین لحظههای خرید و فروش را تعریف کنند.

انواع تریگر
تریگرها بر اساس استراتژی معاملاتی تریدرها تعریف میشوند. انواع اصلی تریگرها شامل موارد زیر میشود:
- تریگرهای تکی: این تریگرها معمولا برای خرید، فروش، یا قطع ضرر مورد استفاده قرار میگیرند و یک معامله یا عملکرد را با رسیدن قیمت به تریگر اجرایی میکنند
- تریگرهای دوگانه: تریگرهای دوگانه معمولا برای تعریف خرید و فروش مورد استفاده قرار میگیرند. به این ترتیب که معاملهگر یک تریگر برای خرید با یک قیمت مشخص و یک تریگر برای فروش پس از رسیدن به قیمت مورد انتظار ایجاد میکند
- تریگرهای چندگانه: این دسته از تریگرها توسط معاملهگران حرفهای و مدیران مالی برای تعریف انواع سناریوهای احتمالی مورد استفاده قرار میگیرد. آنها درست مانند تریگرهای دوگانه عمل میکنند اما شرایط مختلف یا پیشبینیهای گوناگون در آنها برای محدود ساختن ریسک احتمالی مورد استفاده قرار میگیرد
تریگرهای تکی برای تعیین لحظه خرید یا فروش در معاملات کاربرد دارند. تریگرهای دوگانه با مشخص کردن دو نقطه قیمت و بازدهی مورد نظر معاملهگر عمل میکنند. در نهایت تریگرهای چندگانه برای وارد کردن شرایط احتمالی و تعریف انواع سناریوهای احتمالی کاربرد دارند.
تریگر پرایس اکشن
تریگر پرایس اکشن به الگوهای تغییر قیمت در بازارهای مختلف گفته میشود. معاملهگران مجرب با توجه به الگوهای تکرارشونده قیمت به سرعت میتوانند تریگر پرایس اکشن را روی نمودار شناسایی کنند. تریگر پرایس اکشن به سادگی با شناسایی لحظههای خرید یا ورود به بازار به معاملهگران امکان معاملات سودآور را میدهد.
تریگرهای معاملاتی بر اساس استراتژی معاملهگران مورد استفاده قرار میگیرند. در نوسانات بازار و کاهش و افزایش قیمتها، فرصتهای معاملاتی بیشماری ایجاد میشوند که معاملهگران با رویکردهای متفاوت به بعضی از آنها تمایل بیشتری دارند. با توجه به روش معامله کردن، حجم سرمایه و میزان سود مورد انتظار، یک فرصت معاملاتی که برای یک سرمایهگذار مناسب به نظر میرسد، برای یک سرمایهگذار دیگر ممکن است پر ریسک باشد.
تایم تریگر چیست؟
همان طور که پیشتر اشاره شد، تریگرها بر اساس متغیرها یا پارامترهایی که معاملهگر وارد میکند عمل میکنند. تریگرهای دوگانه و چندگانه میتوانند بر پایه پارامترهای زمانی تعریف بشوند. در این موارد معاملهگر با تعریف زمان خروج از بازار یا فروش معاملات را خودکار میکند.
کاربرد تریگر در تحلیل تکنیکال برای اطمینان از کسب سود مناسب
تریگرهای معاملاتی در پلتفرمهای معاملاتی گوناگون در دسترس معاملهگران قرار دارند تا به وسیله آنها بتوانند به سادگی فرصتهای سودآور را شناسایی کنند. آنها با استفاده از تریگرهای معاملاتی موقعیتهای مناسب را بدون نیاز به تحلیل دقیق یا شناخت عمیق یک بازار، فقط بر پایه تغییرات قیمت و حجم معاملات پیدا میکنند.
تریگرهای معاملاتی ابزار سادهای برای خودکارسازی معاملات هستند. معاملهگران به جای انتظار کشیدن برای تغییرات قیمت مطابق پیشبینی آنها یا احساساتی شدن به خاطر نوسانات پیشبینی نشده، به کمک تریگرها معاملات خرید و فروش تعریف میکنند و مشغول شناسایی فرصتهای جدید و متفاوت میشوند. به این ترتیب کاربرد تریگر در تحلیل تکنیکال اطمینان بخشیدن به معاملهگران از عملکرد سودآور در بازارهای معاملاتی مختلف است.