امروز قصد داریم طرز تهیه کروسان فرانسوی را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
مواد لازمآرد: یکودو سوم پیمانهخمیر مایه فوری: یک قاشق چایخوریشکر: دو قاشق غذاخوریآب ولرم: یک چهارم پیمانهشیر کمچرب: یک چهارم پیمانهکره:۱۵۰ گرمزرده تخم مرغ: دو عددنمک: یک چهارم قاشق چایخوریشکلات چیپسی: به مقدار لازم
طرز تهیه:۱-ابتدا خمیر مایه، آب ولرم و یک قاشق غذاخوری شکر را داخل کاسهای بریزید، مخلوط کنید و ۵ تا ۱۰ دقیقه به آن فرصت دهید تا خمیر مایه به عمل آید.
۲-باقیمانده شکر، نمک، شیر و ۵۰ گرم از کره را داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم و کره ذوب شود، سپس داخل یک کاسه بریزید و آرد را به آن اضافه کنید. کمی هم بزنید و بعد خمیر مایه را هم اضافه و خوب با دست مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست بیاید.
۳-خمیر را پنج دقیقه ورز دهید و آن را به شکل توپ درآورید و داخل کاسهای بگذارید که چرب کردهاید، روی کاسه را بپوشانید و یک ساعت در مکان گرمی استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود، سپس روی کاسه را با فویل یا نایلون بپوشانید و دو ساعت خمیر را در یخچال استراحت دهید.۴- ۱۰۰ گرم کره باقیمانده را روی کاغذ روغنی یا فویل به ضخامت یک سانتیمتر پهن کنید و داخل فریزر قرار دهید تا سرد و سفت شود.
۵- خمیر را با وردنه پهن کنیدو کمی آرد بپاشیدسپس کره سرد را در مرکز خمیر قرار دهید.
۶-لبههای خمیر را روی هم بیاورید و به هم بچسبانید تا کره مخفی شود سپس خمیر را چند تا بزنید و روی هم بیاورید تا اندازهاش یک چهارم شود.
۷-خمیر را پس از تا زدن ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید و بعد با وردنه آن را پهن کنید و مجدد تا بزنید و ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. این کار را چند بار انجام دهید تا کره به لایههای خمیر نفوذ کند.
۸- خمیر را روی سطح کار نازک پهن کنید و به شکل مثلث برش بزنید، مقداری شکلات چیپسی در وسط خمیر بریزید و از قسمت پهن مثلث به سمت باریک آن به آرامی رول کنید.
۹-خمیرهای آماده شده را دو ساعت داخل فر خاموش بگذارید و به آنها استراحت دهید تا حجم خمیرها دو برابر شود.
۱۰-زرده تخم مرغ را با کمی شیر یا آب رقیق کنید و روی خمیرها بزنید. سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه داخل فری قرار دهید که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کردهاید تا نانها طلایی شوند.
منبع: خراسان
کروسان فرانسوی در آشپزخانه شما
لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=185710