گیروس مرغ (یونانی) + طرز تهیه

  • ۲۳ مهر ۱۴۰۰ - ۱۱:۱۸
گیروس مرغ (یونانی) + طرز تهیه

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه  گیروس مرغ (یونانی) را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

بیشتر بخوانید

مواد مورد نیازفیلۀ مرغ ۳۰۰ گرم
آویشن یک دوم قاشق چایخوری
سیر له کرده ۲-۳ حبه
آبلیمو ۱ قاشق سوپخوری
فلفل سیاه یک دوم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک دوم قاشق چایخوری
روغن مایع ۵ قاشق سوپخوری
پیاز ۱ عدد
طرزتهیه: 
فیلۀ مرغ را به شکل نوار‌های باریک برش دهید.
آن گاه با آویشن، سیر، آبلیمو، فلفل سیاه، فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید و یک شب در یخچال استراحت دهید.
سپس در تابۀ مناسبی روغن بریزید و پیاز را تفت دهید تا کمی سبک و طلائی شود.
اینک فیلۀ مرغ مزه دار کرده را بیفزائید و اجازه دهید تا کاملا پخته و برشته شود.
اکنون گیروس مرغ را در ظرف مناسب پذیرائی بکشید و با سس دلخواه بیارائید.
منبع: شور و شیرین  
انتهای پیام/

منبع

لینک کوتاه : https://shoma-online.ir/?p=121435

    برچسب ها

    ثبت دیدگاه

    قوانین ارسال دیدگاه
    • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
    • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
    • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.