| 10 ربيع أول 1444 Wednesday, 5 October , 2022
  • نماد تهران قبل از برج میلاد چه بود؟ + تصاویر 29 شهریور 1401

    نماد تهران قبل از برج میلاد چه بود؟ + تصاویر

    «شمس‌العماره» بلندترین بنای تهران به‌سبک بناهای غربی بود که ناصرالدین قاجار دستور ساختش را داد. شاه قاجار بناهای غربی را در سفر فرنگ دیده بود؟ خیر. سال ۱۲۴۴ شمسی بود و ناصرالدین هنوز سفر فرنگ نرفته بود بلکه این‌طوری بود: «رفت و آمد ایرانیان به فرنگستان و تماشای کارت‌پستال‌ها و روزنامه‌جات و مشاهده عکس‌های آن […]

اگر بعد از ناهار نیاز به چرت دارید، بخوانید 15 اردیبهشت 1401

اگر بعد از ناهار نیاز به چرت دارید، بخوانید

کاهش سطح انرژی توسط بسیاری از افراد پس از صرف غذا تجربه می‌شود. یک متخصص تغذیه یک ادویه فوق العاده برای کمک به غلبه بر کسالت بعد از ظهر پیشنهاد می‌کند. محققان می‌گویند احساس سستی یا خواب آلودگی پس از صرف ناهار یک پدیده طبیعی است و معمولاً باعث نگرانی نیست. گفته می‌شود که خوردن […]

تاریخچه چای در ایران 09 فروردین 1401

تاریخچه چای در ایران

بعد از آب چایی دومین نوشیدنی پر مصرف در کشور ایران است. مردم ما از چای (هم چای سیاه و هم چای سبز) به صورت روزانه استفاده می کنند که می تواند برای آن ها مزایایی را به همراه داشته باشد ولی اگر به میزان مصرف روزانه خود در نوشیدن چای به ویژه چای سیاه […]

۵ اشتباه در درست کردن جوجه کباب 04 اسفند 1400

۵ اشتباه در درست کردن جوجه کباب

باشگاه خبرنگاران جوان – جوجه کباب یکی از معروف‌ترین غذا‌های ایرانی است که طرفداران بسیار زیادی دارد. بسیاری از افراد هنگامی که به گردش می‌روند جوجه کباب درست می‌کنند. اگر شما نیز از این دسته هستید مراقب باشید که این اشتباهات را مرتکب نشوید. بیشتربخوانید اما ۵ اشتباهی که در درست کردن جوجه کباب نباید مرتکب شوید: […]

بهترین برند های چای ایرانی کدامند ؟ ویژگی های بهترین برند چای ایرانی را میشناسید؟ 27 بهمن 1400

بهترین برند های چای ایرانی کدامند ؟ ویژگی های بهترین برند چای ایرانی را میشناسید؟

چای پر مصرف ترین نوشیدنی در کشور ایران است که افراد به طور میانگین روزی 3 الی 5 لیوان چای مصرف می کنند. کشور ایران یکی از بزرگترین تولیدکنندگان چای در جهان است. برندهای مختلفی در کشور وجود دارد که به تولید و توزیع چای می پردازند. ما در این بخش قصد داریم شما را […]

آموزش تهیه ۱۰ نوع ترافل خوشمزه 09 بهمن 1400

آموزش تهیه ۱۰ نوع ترافل خوشمزه

باشگاه خبرنگاران جوان ـ اغلب ما بسیار مشغول هستیم و در حال رفت و آمد از این طرف به آن طرف هستیم. گاهی اوقات وقت غذاخوردن نداریم و یا در حال رانندگی هستیم. بنابراین باید از یک میان وعده مناسب برای چنین مواقعی استفاده کنیم. ترافل انرژی زا یکی از آن میان وعده‌‌‌های خوشمزه و ساده و […]

در شهر‌های مختلف آش دوغ را چگونه می‌پزند؟ 08 بهمن 1400

در شهر‌های مختلف آش دوغ را چگونه می‌پزند؟

باشگاه خبرنگاران جوان ـ آش دوغ یکی از پرطرفدارترین و معروف‌ترین غذا‌های با اصالت ایرانی است که در شهر‌های مختلف و به روش‌های مختلف طبخ می‌شود. در این گزارش به بررسی انواع این آش‌ها پرداخته‌ایم. آش دوغ، یکی از نام‌هایی است که اگر به رستوران‌های مراکز توریستی هر شهری که مراجعه کنید با آن مواجه می‌شوید. […]

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه و ساده 21 دی 1400

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ خوشمزه و ساده

زرشک پلو با مرغ یکی از پر طرفدار ترین و البته محبوب ترین غذاهای ایرانی است. این غذا همچنینیک غذا مجلسی نیز حساب می شود که می توانید این غذا را به راحتی درست کنید. اگر دوست دارید که یادبگیرید که چگونه این غذا را به راحتی درست کنید با من تا انتها همراه باشید. […]

دسر ژله‌ای و خرمالویی در ۵ دقیقه + طرز تهیه 17 دی 1400

دسر ژله‌ای و خرمالویی در ۵ دقیقه + طرز تهیه

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان،  دسر خوشمزه ای که قرار است به شما آموزش دهیم،  یک پودینگ شگفت‌انگیز است: سالم، بدون گلوتن، بدون شکر و وگن که حتی برای خام گیاهخواران نیز مناسب است. جیمی اولیور، سرآشپز معروف بریتانیایی کتابی معروف و جهانی دارد که دستورات غذایی را بر اساس تعداد مواد به کار رفته در […]

یک ترفند ساده برای تشخیص فلفل دلمه‌ای شیرین از تلخ 11 دی 1400

یک ترفند ساده برای تشخیص فلفل دلمه‌ای شیرین از تلخ

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، فلفل دلمه‌ای یکی از سبزیجات پرخاصیت است که مصرف آن برای تمامی افراد به‌ویژه کودکان توصیه شده است. این سبزی دارای سه رنگ سبز، زرد و قرمز است که رنگ سبز آن طعم قوی‌تری دارد. فلفل دلمه‌ای به دلیل مواد مغذی ازجمله ویتامینی که دارد، منشأ درمان سرماخوردگی است. همچنین برای […]

با دستور پخت غذای شانس ایتالیایی‌ها آشنا شوید 08 دی 1400

با دستور پخت غذای شانس ایتالیایی‌ها آشنا شوید

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، این غذایی است که اکثر ایتالیایی‌ها در شب سال نو خود می‌پزند و می‌خورند. آن‌ها عقیده دارند که این غذا برایشان در سال جدید خوش‌شانسی می‌آورد. یکی از غذا‌های ایتالیایی که می‌شود گفت تقریبا همه ما خورده‌ایم، ماکارونی است. بماند که ما غذا‌های دیگر این کشور را مانند پاستا، لازانیا و […]